Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tavasszal jelenik meg Scheepers progos projektjének első lemeze

0126blackwelderÁprilis 24-én jelenik meg a Blackwelder első nagylemeze, amely a Survival Of The Fittest címet kapta. A bandában Ralf Scheepers és Aquiles Priester is tag.

Blackwelder névre hallgat az a projekt, amelyben Ralf Scheepers, a Primal Fear énekese egyesítette erőit Aquiles Priesterrel, az Angra volt dobosával, aki pár hónapja egyébként a Primal Fear tagja is lett Randy Black helyén, a két másik tag pedig Andrew Szucs gitárossal és Björn Englen basszerrel. A Blackwelder nem Ralf vagy Aquiles kezdeményezésére jött létre, hanem a neve alapján bizonyára magyar gyökerekkel rendelkező Andrew Szucs, a neoklasszikus progresszív metalban utazó Seven Seraphim gitárosa hívta életre. Utóbbi csapat első és egyetlen lemeze 2003-ban jelent meg Believe In Angels címmel, a mostani vállalkozás eredetileg ennek a folytatása lett volna, ám közben annyit módosult az irány, hogy Andrew inkább átnevezte a bandát. A tagok közül Björn Englen, a DIO Disciples basszere csatlakozott hozzá először, majd Aquiles Priester dobos. Ezt a hangszeres szekciót tette végül kompletté Scheepers.

A Blackwelder virtuóz, ám a Seven Seraphimnál nyersebb, sötétebb zenét ígér majdani első lemezére, amely április végén jelenik meg a GoldenCore/ZYX gondozásában. A The Night Of New Moon című dal nyers verziója alább meghallgatható, a lemezre egy ennél kerekebbre kevert változat kerül majd Matt Smith hangmérnöknek köszönhetően.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.