Shock!

január 15.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tate: „Sajnos ide nem hozhattam be a késemet”

Geoff Tate, a Queensryche énekese a napokban speciális akusztikus szólókoncertet adott egy texasi rádióállomás stúdiójában, ahol a megjelentek a dalok között kérdezgethettek is tőle. Geoff természetesen nem úszta meg a faggatózást az állítólagos brazíliai késelős sztori kapcsán…

„Sajnos megakadályoztak benne, hogy elhozzam a késemet ide is”, válaszolta Tate az elhíresült késes incidens mibenlétét firtató kérdésre San Antonióban rendezett május 30-ai rádiós koncertjén. „Kötelező volt átmennem a fémdetektoron… Na, komolyra fordítva a szót: a pletykák csak pletykák. Azt tervezzük, hogy jövőre összeülünk talán lemezt felvenni is, de turnézni mindenképpen fogunk. Egyszerűen csak az a döntés született, hogy ez az év a projekteké, és pontosan ez történik most. Igazából nem akarok nagyon belemászni a pletykák cáfolásába, mert a Queensryche eleve alig kap publicitást, így ez az egész most nagyon jól jött nekünk. Mind a neten lógó negyvenhárom ember erről beszél.”

A Queensryche publicistája, Jeff Albright a Billboard kérdésére már a múlt héten is igyekezett eloszlatni azokat a pletykákat, amelyek a netet bejárt állítólagos késes incidens és a hangszeresek Rising West projektje kapcsán keltek szárnyra. „Nincs semmiféle helyzet azt leszámítva, hogy Geoff Tate ezen a nyáron elsősorban a saját akusztikus szólókoncertjeire koncentrál, a többiek pedig megalapították a Rising Westet Todd La Torrével. Mindenki dolgozni akar, új dolgokat szeretne kipróbálni, és azzal foglalkozni, amiben a legjobb. Ez pedig nem más, mint nyomatni a rockot a közönségnek. És eközben a Queensryche-ra is több koncert vár az év folyamán."

A zenekar legközelebb június 11-én játszik Valley Cityben, Utah-ban, mindössze pár nappal a Rising West seattle-i bemutatkozó bulijai után.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.