Shock!

június 25.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Tankian, Shadows és Morello is szerepel John Dolmayan új projektlemezén

0617dolmHa hihetünk John Dolmayannak, még az év első felében megjelenik a These Grey Men első albuma. A System Of A Down dobosa eredetileg csak feldolgozásokat játszott a bandával.

2014-ben hívta életre a These Grey Men projektet John Dolmayan, és most állítólag végre finisbe fordultak a munkálatok a zenekar első nagylemezén, amelyen ráadásul olyan vendégek bukkannak fel, mint Serj Tankian, M. Shadows vagy Tom Morello. „Még mindig dolgozom a lemezen”, mondta Dolmayan a SOAD Mexicónak. „Valamikor a következő négy hónap folyamán jelenhet meg a lemez. Az összes dal kész, most éppen vonós szólamokat adunk hozzájuk, aztán egyes dalok keverésével folytatjuk. Serj két dalt énekel, egyet Matt az Avenged Sevenfoldból, és jött még néhány további barátom is. Egy nótában pedig Tom Morello gitározik. Tudom, hogy egy örökkévalóság óta készül a lemez, de ki fog jönni. Két gyerekem is született, mióta összehoztam a projektet, de akkor mindent félbehagytam, és csak az apaságra koncentráltam.”

A fentiekből egyelőre nem világos, módosult-e az eredetileg kizárólag feldolgozásokon alapuló koncepció. Dolmayan fő társa a bandában egyébként James Hazley (Cockeyed Ghost).

 

Hozzászólások 

 
#1 revdav11 2019-01-10 11:41
Na már azt hittem, hogy sosem jön ki a lemez.
Elég pofátlan dolog lett volna, miután Kickstarteren szedték össze rá a pénzt...

Nem tudom, hogy egy kizárólag feldolgozásokbó l álló albumnak mennyire van létjogosultsága 2019-ben, a Stone Sournak se nagyon jött be, nem is adták ki a 3. EP-t.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.