Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tägtgren nem biztos benne, hogy lesz még Hypocrisy-lemez

0222hypHamarosan Budapesten is fellép a Painnel Peter Tägtgren, aki azonban most másik csapatával, a Hypocrisyvel kapcsolatban tett közzé egy rövid nyilatkozatot. Ennek alapján könnyen lehet, hogy a 2013-as End Of Disclosure az utolsó lemez volt a sorban a bandától...

„Sok kérdést kapok mostanában a Hypocrisyvel kapcsolatban, szóval leírom a gondolataimat, bár a banda többi tagja nevében nem beszélhetek", írta hivatalos Facebook-oldalán Peter Tägtgren. „Elég nehéz manapság motivációt találnom ahhoz, hogy új dalokat írjak a zenekarnak. Úgy érzem, huszonhat éven át építkeztünk a csapattal, elértük a mostani státuszunkat. Innen hová vezet még tovább az út? Nagyon örülök, hogy Horgh az új Immortalon dolgozik. Mindez egyben némi időt is biztosít számomra, hogy átgondoljam, mit diktál a Hypocrisy érdeke, ami egyben szeretett rajongóink felé is kellő megbecsülést mutat. Kell új lemezt megjelentetnünk? Vagy elég, ha csak turnézunk vagy fesztiválokon játszunk, ameddig/amennyiben visszatér a motiváció? Egyelőre nem tudom. De egy félig béna, erőltetett albumnak bizonyosan nem szeretnék részese lenni..."

Peter egyszer már persze jégre akarta tenni a Hypocrisyt, az 1997-es The Final Chapter konkrétan búcsúalbumnak készült, aztán mégsem állt le a banda, szóval annyira forrón azért nem eszik a kását. Amíg kitalálják, mi legyen, addig a Painnel Budapesten is meg lehet nézni a mestert április 25-én, aki pedig esetleg duplázna, másnap Kassán is megtekintheti Petert és társait. A magyarországi fellépést a Barba Negrában rendezik. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#3 Nonexistence 2017-05-16 23:17
Régi szép idők, amikor még a Mardukkal turnézgatott... :D
Idézet
 
 
+3 #2 Sanctus 2017-02-22 16:50
Hát, ha le is teszik a lantot, egy búcsúturnényi motivációt remélem összekaparnak valahonnan... már persze olyat, ami kis hazánkat is érinti.
Idézet
 
 
+4 #1 MetalFarok 2017-02-22 13:57
Ennyi!
Egyébként a Pain és a legutóbbi Lindemann lemez alapján Peter zenei érdeklődése elég markánsan eltér (már) a Hypocrisytől. Lehet tényleg ez a legokosabb. Jégre tenni az egészet és azt csinálni amit szeret.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.