Shock!

február 25.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szólókoncertet ad Budapesten az Alice In Chains frontembere

alice_in_chains_k2018_08One Alone címmel jelent meg múlt héten William DuVall első szólóalbuma. Az Alice In Chains frontembere tavasszal Budapesten is bemutatja a lemezt.

Akusztikus szólóalbummal jelentkezett október 4-én William DuVall. A DVL Recordings által megjelentetett One Alone teljes egészében akusztikus jellegű, és minden hangját az Alice In Chains énekes/gitárosa írta és rögzítette a stúdióban. „Három Alice In Chains-nagylemez és számos világ körüli turné, a Giraffe Tongue Orchestra albuma és természetesen a Comes With The Fall-lal készített korábbi anyagaim és turnéim után szükségét éreztem mindent lehámozni egészen a csontokig", mondja William. „Ezen a lemezen szigorúan egyetlen hang és egyetlen gitár szól, és a legelemibb lényeget árulja el arról, ki vagyok én énekesként, gitárosként és dalszerzőként."

DuVall jövőre szólóban is bemutatkozik a magyar közönségnek, és 2020. április 15-én, egy bensőséges hangulatú koncerten mutatja be a Dürer Kertben az anyagot. A koncertre csak limitált számban érthetőek el jegyek, amelyek október 11-én 10 órától vásárolhatók meg a Ticketportal hálózatában 4999, 5999 és 6500 forintért. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.