Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Szerintem a rajongók nagyon meglepődnek majd a zenekar új irányvonalán”

Január 20-án új nagylemezzel jelentkezik az Enemy Remains, amelyről már egy dal is meghallgatható. A zenekar főnöke Steve Zimmerman, a Fates Warning eredeti dobosa.

1211enemyremains

1982-től 1988-ig dobolt a Fates Warning korai változatában Steve Zimmerman, aki 2005-ben alapította meg Tommy Blardo énekes/gitárossal saját csapatát, az Enemy Remainst. A zenekar végül csak 2012-ben hozta ki első nagylemezét, a Two Faces Two Mindsot, amelynek januárban érkezik a folytatása No Faith In Humanity címmel. Az album maszterelője maga Chris „Zeuss" Harris volt, a címadó számot pedig máris meg lehet hallgatni róla. A számban Joey Conception (Armageddon) gitározik és Jeff Curtis (Obsession) basszusozik, a fix tagságot Zimmerman, Blardo és utóbbi mellett két frissen igazolt ember, Frank Morin énekes és Scott Kadish gitáros alkotja.

enemyremains_c„Szerintem a rajongók nagyon meglepődnek majd a zenekar új irányvonalán", mondja Blardo. „Ezen az albumon nagyon erősen koncentráltunk az énekdallamokra és a dalszerzésre, és ügyeltünk rá, hogy maradjon hely a zenében a himnikus kórusok számára is. De azért senki se aggódjon, így, hogy Steve a főnök, természetesen az a progresszív megszólalás is megmarad, ami mindig is jellemzett bennünket."

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Colony
02. Trust In No One
03. Divided By Hate (feat. Nick Bellmore)
04. Civilization
05. No Faith In Humanity (feat. Joey Conception and Jeff Curtis)
06. Breathe Again
07. Empty Inside

A zenekar egyelőre csak helyi, connecticuti eseményeken koncertezik a megjelenés idején, de remélhetőleg előbb-utóbb több is befér majd nekik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.