Shock!

január 23.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Szeretjük ezt a projektet, és ajánljuk mindenkinek, aki nem bírja a metált”

Megjelent és végighallgatható a Diabolus in Musica Milyen kár című EP-je. Az Ørdøg akusztikus projektje öt dalt rögzített a minialbumhoz.

0227dim

Az Ørdøg zenekar akusztikus mutációjának is tekinthető a Diabolus In Musica nevű formáció, amelyben az említett csapat két tagja, Vörös András énekes és Nagy-Miklós Péter gitáros egyesítette erőit Bokodi Bálint énekes/hegedűssel és Korpos Lajos gitárossal. A zenekar tavaly már kihozott egy EP-t, amelynek most megérkezett a folytatása is Milyen kár címmel, rajta öt dal (Államtitkár, Natasa, 100x100000, Keringő, Az őrtoronyból feléd) felvételével.

„Szeretjük ezt a projektet, meg ezt a lemezt, és ajánljuk mindenkinek, aki nem bírja a metált”, mondja Vörös András. „Nem mintha ez kevésbé lenne az, persze. Csak itt nem a torzított gitár adja az alapot, és ettől első hallgatásra egészen megváltoznak a dalok. Aztán második hallgatásra kiderül, hogy egyáltalán nem is változtak meg, a lényegük ugyanaz maradt, harmadikra meg megint az az érzés, hogy ez valami más. És mire eldöntöd, hogy akkor most mi a helyzet, jó esetben már beült a füledbe, és eljössz koncertre is, amiből most egy darabig ugyan nem lesz, de előbb-utóbb igen, és az megint valami olyan, ami egyszerre metáal és nem metál, ülve lehet headbangelni vagy állva némán figyelni. Addig is itt ez a lemez, hallgassátok szeretettel!”

A CD első száz limitált, kézzel számozott példányából az előrendelés után megmaradt utolsó darabokat itt tudja beszerezni, aki szeretné.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.