Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szeptemberre megoldódhat a Bon Jovi „családi drámája”

0803rsCome Back As Me címmel új dallal rukkolt elő Richie Sambora gitáros, aki mindezidáig tisztázatlan okokból nem vesz részt a Bon Jovi aktuális világ körüli turnéján. Richie saját véleménye szerint nagyjából szeptemberre térhet vissza a fedélzetre, és korábban csak „családi drámaként” jellemezte a helyzetet.

„Miközben mindenki csinálja a saját dolgait, úgy gondoltam, mutatok nektek valami újat, a szöveg pedig elég időszerű”, kommentálta a friss szólódal közzétételét Richie. A Come Back As Me sorai tényleg beszédesek, hiszen szerepelnek benne a „What do you want me to say / I gave you everything I could give” sorok, és az „If I die tomorrow I would come back as me” rész is elég sokat mond…

Akármi is áll Jon Bon Jovi és Sambora vitájának hátterében, a gitáros szerint a problémák hamarosan megoldódhatnak, legalábbis pár héttel ezelőtt a The Sunnak még ezt valószínűsítette. „Jonnal harminc éven át elválaszthatatlanok voltunk, így ez az egész, ami most történik, nagyon szomorú, és rengeteg emberre van hatással a környezetünkben is. Amolyan családi dráma ez, ami mindenképpen megoldódik majd. Meglátjuk, mi történik nyár végén… Szeptember nekem megfelelőnek tűnik. Szóval talán szeptemberben…”

A zenekar Sambora nélkül futó aktuális turnéjára egyébként eddig több mint 1,4 millióan váltottak jegyet, amely így simán 2013 legsikeresebb koncertsorozatának számít. A körút a What About Now című új albumhoz kapcsolódik, és eddig összesen 142,1 millió dollárt hozott a zenekar konyhájára. Az utóbbi években ismét súlyos alkoholproblémákkal küzdő Richie legutóbbi szólóalbuma tavaly jelent meg Aftermath Of The Lowdown címmel.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 frontiers 2013-08-08 10:55
Nem hiszem, hogy most piaproblémák vannak mögötte. A twitteren nagyon aktív, napi szinten tweet-el, legutóbb az általam nagyon nem szeretett Usher-el lépett fel, és most új dal is van! Bármi legyen is emögött, remélem hamar megoldódik, mert akármilyen is lett az új Bon Jovi, a régi zenéjükért sosem fogom megutálni őket, de Richie nélkül már nem lenne ugyanaz a banda
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.