Shock!

szeptember 28.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szende Balázs személyében magyar dobos került az Ozric Tentacles soraiba

0523szbNéhány nappal ezelőtt hivatalosan is Szende Balázs lett a brit progresszív rocker Ozric Tentacles dobosa, aki korábban több hazai rock/metal csapatban, például a Perfect Symmetryben is játszott, az utóbbi években pedig többek között RasaSound nevű saját zenekarával nyomult.

A progresszív, fúziós jazzes-rockos-besorolhatatlan instrumentális muzsikában utazó Ozric Tentacles életében igen zsúfolt lesz a 2014-es év, hiszen a csapat idén ünnepli fennállásának harminc éves évfordulóját. Ennek alkalmából a csapat több régi anyagát is újra kihozza speciális formában, augusztustól pedig jubileumi turnéra indulnak. Ezeken a fesztiválfellépéseken láthatja őket a közönség először az új dobossal, aki legnagyobb örömünkre egy magyar zenész lett Szende Balázs személyében. „Megdobtuk pár nagyon kemény dallal a következő turnéra", mondja Balázs csatasorba állításáról a zenekar főnöke, a multihangszeres Ed Wynne. „Amit eddig csinált, azzal lenyűgözött minket: tökéletesen érti, melyik rész mit akar kifejezni, és mikor. Ha a dolgok ezen része természetesen jön, az nagyon megkönnyíti a dolgokat, és az ilyesmit nem lehet tanítani."

Hamarosan további részletekkel igyekszünk szolgálni Balázs csatlakozásáról, addig is alább bele lehet tekinteni, mi vár majd a magyar zenészre a csapatban...

 

Hozzászólások 

 
#2 BigaC 2013-08-07 17:33
királyság, tudtam róla egy ideje, de jó újra olvasni :)
Idézet
 
 
+2 #1 loup 2013-05-23 21:34
ó, de jó!
gratulálok :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.