Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Súlyosak vagyunk, de ugyanakkor dalról dalra változnak az összetevők”

0427badwolvesMásodik dalát is bemutatta a Bad Wolves, akik jövő tavasszal jelentetik meg debütáló nagylemezüket. A formációban a Devildriver, a God Forbid, az In This Moment, a Bury Your Dead és a Divine Heresy egykori és jelenlegi tagjai egyesítették erőiket.

John Boecklin dobos (Devildriver), Tommy Vext énekes (Divine Heresy), Doc Coyle gitáros (God Forbid), Chris Cain gitáros (Bury Your Dead) és Kyle Konkiel basszer (In This Moment) fogott össze a Bad Wolves nevű formációban, amely az év elején alakult. A zenekar első nagylemeze valamikor tavasszal jelenhet meg az Eleven Seven kiadónál, producerük Mark Lewis volt, menedzserük pedig személyesen Zoltan Bathory, a Five Finger Death Punch gitárosa – ugye emlékszünk, Tommy Vext idén itt is kisegített Ivan Moody újabb megborulása idején…

„Úgy szólunk, mint amikor egy súlyos, kicsit progos csapat lejjebb hangol, és lenyesi a zenéjéről a felesleges zsírt”, jellemezte a Bad Wolves zenei irányvonalát még korábban Boecklin. „Az én gondolkodásomat igazából az változtatta meg, amikor megnéztem az újjáalakuló turnén a Faith No More-t. Álltam ott, és belém hasított, hogy nem akarok olyan metalbandában játszani, ahol végig csak ordítás megy. Súlyosak vagyunk, de ugyanakkor dalról dalra változnak az összetevők.”

A már ismert Learn To Live után most a Toast To The Ghost című dal is meghallgatható a bandától.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.