Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Súlyos utcai támadás áldozata lett Gary Meskil

0707meskilHétfőn felfegyverkezve elkövetett rablás áldozata lett Brüsszelben Gary Meskil. A Pro-Pain frontemberét súlyos állapotban szállították kórházba, de most már jobban van.

Július 3-án utcai támadás érte Gary Meskilt. A Pro-Pain frontembere és motorja Brüsszelben esett áldozatul egy csoportnak, akik fejbevágták egy jégcsákánnyal, illetve ezen túlmenően is súlyosan bántalmazták, majd elvették készpénzét, bankkártyáját és útlevelét is. Garyt a vérveszteség miatt súlyos, állkapocs- és arccsont-törésekkel szállították kórházba, ahol stabilizálták az állapotát, de elképzelhető, hogy még szüksége lesz további beavatkozásokra is. A kórházat már mindenesetre elhagyhatta, és most egy barátja belgiumi otthonában lábadozik, erős fájdalomcsillapítókat szed.

A rendőrség több támadó kilétét is megállapította már, és egy fegyvert is lefoglaltak, amelyet a támadás során használtak. Egyelőre nem tudni, hogy tudja-e folytatni európai turnéját a Pro-Pain, a hétvégi két buli biztosan elmarad, a további fellépésekről később ígértek tájékoztatást. Mindez az augusztus 16-ai budapesti Hardcore Superbowlt is érinti, ahol a Don Gattóval lépnek fel a Barba Negra Trackben.

 

Hozzászólások 

 
+11 #1 Tulus 2017-07-07 14:28
Jobbulást Gary \m/ Remélem a támadókt példásan fogják megbüntetni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.