Shock!

április 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Suicide Silence: veszélyes fertőzés miatt került kórházba Mitch Lucker

Súlyos egészségügyi problémával került kórházba Mitch Lucker, a Suicide Silence frontembere, aki nemrég eltörte a könyökét, és a sérülés valamilyen okból kifolyólag elfertőződött. A csapat turnéterveit boríthatja az énekes betegsége, de akárhogy is lesz, már írják az új dalokat.

A deathcore színtér egyik legismertebb bandájának frontembere olyan szerencsétlenül törte el a könyökét – pontosan nem tisztázott körülmények között –, hogy a törött csontvégek a szöveteket is igen csúnyán megsértették. A sérülés ráadásul csúnyán el is fertőződött (ennek eredménye a fenti képen vehető szemügyre), így Luckernek a hétvégén sürgősen kórházba kellett vonulnia, ahol azonnal lórúgásszerű antibiotikum-kúrának vetették alá. A zenekar egyelőre nem mondta le az aktuális koncerteket, csak néhány amerikai turnéállomást, de most még bizonytalan, mikorra gyógyulhat fel teljesen Mitch, így elképzelhető, hogy további koncerteket is törölniük kell az ütemtervből.

A Suicide Silence már megkezdte a munkát a tavalyi The Black Crown album utódján, amely valamikor 2013 folyamán kerülhet a boltokba. Pillanatnyilag még nem tudni, melyik kiadó gondozza majd a lemezt, a zenekar jelenleg is válogat az ajánlatok között, miután a Century Mediával lejárt a szerződésük.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 JamesSmith 2012-09-04 20:03
Igazán szép de...
"...and doctors won't be able to recognize your fucking face!" :D :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.