Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stúdiózik a Superjoint Ritual, még idén kijön a hármas lemez

0605sjBevonult a stúdióba Phil Anselmo gyűlöletprojektje, a ma már jogi okokból csak Superjointként futó Superjoint Ritual. A zenekar harmadik nagylemezének megjelenése valamikor 2016 folyamán várható.

Phil Anselmo New Orleans-i stúdiójában, a Nodferatu’s Lairben dolgozik új albumán a Superjoint, amelynek jelenlegi felállásában az énekes mellett Kevin Bond és Jimmy Bower gitározik, José Manuel Gonzalez dobol és Stephen Taylor basszusgitározik. A zenei anyag Phil szerint nem tér el nagyban a banda két korábbi anyagától, a 2002-es Use Once And Destroytól, illetve a 2003-as A Lethal Dose Of American Hatredtől. „Nem szól majd másképp a zene, mert mindig is Jimmy, Kevin és én voltunk a fő dalszerzők a Superjointban, leginkább Jimmy és én”, mondta korábban Phil egy interjúban. „Szóval nem is szabad igazán másképp szólnia.”

Az persze elég jelentős különbség a korábbiakhoz képest, hogy Anselmo hosszú évek óta nem él kemény drogokkal, az első két anyag felvételeire pedig nem is emlékszik, hiszen ezek élete legsötétebb éveiben készültek. Sokáig egyébként úgy tűnt, éppen emiatt nem lesz soha folytatása a Superjointnak. Azt ugyanakkor továbbra sem tudni, miért hiányzik a fedélzetről a zenekar egyik korábbi oszlopa, Hank Williams III basszusgitáros, illetve Joe Fazzio dobos.

 

Hozzászólások 

 
+10 #3 bessa 2016-01-01 18:48
Szerencsétlen Anselmo, hogy nézett már ki a Superjointos időkben.. A dvdn nem tudja kinyitni a szemét, úgy be van tépve.
Amúgy a Pantera szépen megfizette az árát a nagy amcsi sztárságnak. Dime-ot lelőtték, Rex szarrá itta magát, Anselmot is hozták műr vissza a halálból, de eléggé le van rongyolódva, Vinnienek meg együtt kell élnie a Dime-tragédiával...

Mondjuk mindent egybevetve, Phil azért eléldegél, mint hal a vízben, zenélget, turnézgat, semmi gondja nincs az ég adta világon.
Idézet
 
 
#2 NOLA 2016-01-01 16:28
ODA FOG BASZNI!!!
Idézet
 
 
+2 #1 Kötelezőnév 2016-01-01 08:37
Na erre igazán kíváncsi vagyok.
Szerencsétlen ha már énekelni nem tud, valyon ordítani/ hörögni még igen? ( amiket látni videókat azon elég harmatos bármiféle hang amit produkál)
Szeretem ezt az embert mint metal ikon, de nagyon tönkrement...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.