Shock!

június 21.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Stúdióban a jelenkor egyik legkreatívabb extrém metal zenekara

1010sfMegkezdte új albumának felvételeit a görög Septicflesh. Az utóbbi években komoly underground hírnévre szert tett extrém metalosok tíz dalt vesznek fel az anyagra, amely valamikor 2014 elején jelenhet meg.

A Septicflesh körül igen komoly pezsgés alakult ki az utóbbi néhány évben, ami nem is csoda, hiszen legutóbbi albumuk, a 2011-es The Great Mass az évtized legizgalmasabb szimfonikus death/black metal anyagai közé tartozott. A görögök Logan Maderrel, a Machine Head és a Soulfly egykori gitárosával, a Cavalera Conspiracy, a Fear Factory és a Gojira mellől is ismert stúdiós szakemberrel készítik el a folytatást, amelyen ismét szerepet kapnak majd a Prágai Filharmonikusok, de hagyományos kórust és gyerekkórust is csatasorba állítanak a tervek szerint.

Az új album csak jövőre jelenik meg, de a banda kiadója, a francia Season Of Mist az utóbbi hónapokban elkezdte újra megjelentetni a Septicflesh régebbi anyagait is. E sorozatban az 1994-es Mystic Places Of Dawn és az 1995-ös Esoptron után most az 1997-es Ophidian Wheel lát majd napvilágot, kiegészítve három kiadatlan bónuszdallal és vadonatúj borítóval. Utóbbit természetesen a csapat vezéregyénisége, Seth Siro Anton készítette. Az újrakiadás október 25-én jelenik meg CD-n és többféle bakeliten.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 ave 2013-10-10 14:31
Érdekes mikorra érik be egy-egy banda én majdnem 20 évvel ezelőtt hallgattam utoljára Septicflesh-t, a hírben említett albumot akkor mindenképp meglesem.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.