Shock!

május 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stones Of Madness: Kelly Shaefer kicsit másképp

0521somMegjelent a Stones Of Madness első EP-je. A zenekar énekese az a Kelly Shaefer, aki az Atheistben szerzett magának nevet a szakmában, fő társa pedig a Dry Kill Logicból ismert Scott Thompson gitáros.

Hamarosan teljes nagylemezzel is jelentkezik a Stones Of Madness, Kelly Shaefer húzós, súlyos hard rock/metal csapata, amely zeneileg teljesen más vizeken evez, mint az Atheist. „Nagy, feszes gitárok kibaszott hatalmas, fogós énektémákkal, amiket harsányan lehet együtt üvölteni, természetesen maximális hangerőn”, jellemezte korábban az énekes a zenét. A formáció bemutatkozó EP-je most jött ki a berlini U-Motion kiadó gondozásában, Eliran Kantor (Testament, Atheist, Hatebreed) borítójában. Kelly szerint a muzsika már csak azért is rendhagyó, mert karrierje során első ízben nem folyt bele a zenei alapok elkészítésébe, kizárólag az énekre koncentrálhatott. A csapat további tagjai G.J. Gosman dobos, Shawn Bowen gitáros és Julia Simms basszer.

A formáció első teljes albuma októberben jelenik majd meg, és már biztos, hogy helyet kap rajta a Rush Working Manjének feldolgozása. Utóbbit a zenekar a koncerteken is rendszeresen játssza. A producer Scott „Scoob” Bush, a The Nixons korábbi gitárosa lesz.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.