Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Steven Tyler: „Fogalmam sincs, mi van Joe Perryvel”

Steven Tyler saját bevallása szerint már nagyon szeretne új dalokat írni társaival, még akkor is, ha a következő hónapokban az American Idol tehetségkutató egyik zsűritagjaként várnak rá komoly elfoglaltságok. „Össze akarom szedni a srácokat, ebből a szempontból csak Joe Perry problémás", mondta Tyler a Rolling Stone-nak.

„Fogalmam sincs, mi van vele éppen. De csak össze kell jönnünk, és összerakni az egész szarságot. Ennyi az egész... Mind zenészek vagyunk, ami önmagáért beszél: gyakran nem látjuk, mi van előttünk, mert nem előre, hanem a perifériára tekintünk", nyilatkozta az énekes.

A Toxikus Ikrek között a hírek szerint valóban nem igazán működik a kommunikáció: habár nyáron hosszú évek óta először végre Európában is turnéztak, és úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van, szeptemberben Joe Perry azt nyilatkozta, hogy ő is csak a sajtóból értesült Tyler American Idol-szerepléséről. „Nem olyan rég leültünk, és fellőttük az alapvető terveket a következő két évre. Amikor mind ott ültök és a jövőről beszéltek, miközben a zenekar egyik tagja pontosan tudja, hogy aláírt szerződése van, ami az év tizenkét hónapjából hétben kivonja őt a zeneiparból, nos, az alapvetően ronthatja el a dolgokat", mondta Perry a Calgary Herald magazinnak. „Az American Idol egy valóságshow, amit arra terveztek, hogy az embereket a képernyő elé szegezze, és közben minél több reklámot nyomjanak le a torkukon. Csak egy szinttel van a Tini Nindzsa Teknőcök felett... Amikor összeraktuk ezt a bandát, Steven biztosan nem vett volna részt ilyesmiben. Az ő dolga, de nem akarom, hogy az Aerosmith nevét bármilyen szinten is összefüggésbe hozzák a műsorral", szögezte le Joe, aki ugyanebben az interjúban megint nem zárta ki, hogy akár más énekessel is folytathatják a sztorit. „Adott négy ember, akik óriásiak együtt. Ha megtalálod a megfelelő énekest, nem létezik olyan ok, ami miatt nem indulhatnál el szórakoztatni az embereket."

Steven Tyler és Joe Perry néhány évvel ezelőtt már nekiláttak az utolsó rendes Aerosmith sorlemez, a 2001-es Just Push Play folytatásának Brendan O'Brien producerrel, ám a feszültségek és a sorozatos viták miatt végül félbehagyták a munkát. A zenekar azóta is rendszeresen turnézott, és ugyan 2009 második felében Tyler távozásáról szóltak a hírek, végül sokadszorra is összekapták magukat. Igaz, ehhez arra is szükség volt, hogy a máciusban 63 éves énekes bevonuljon egy rehabilitációs intézetbe, és lejöjjön a fájdalomcsillapítókról...

Az American Idol tizedik szériája január 19-én kezdődik Amerikában, a zsűriben Tyler mellett Jennifer Lopez és a producer Randy Jackson ülnek majd. Steven emellett önéletrajzán is dolgozik, mely a hangzatos Does The Noise In My Head Bother You? munkacím alatt fut, és egy ZZ Top tribute lemezen is szerepel majd a közeljövőben. Utóbbira Mick Fleetwooddal, Stevie McVie-jal és Johnny Langgel közösen rögzítettek egy dalt, de további részleteket egyelőre nem tudni.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.