Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Steve Vai goes metalcore: itt a közös dal az Iwrestledabearonce-szal!

0705iwdAugusztus 5-én jön ki a Century Mediánál a Los Angeles-i Iwrestledabearonce új albuma, a Late For Nothing, amely a kísérletezős metalcore-osok harmadik anyaga lesz, és egyben az első az új énekesnővel, Courtney LaPlante-tel. A lemez egyik dalában Steve Vai is vendégeskedik, az eredmény pedig már meg is hallgatható.

Az Iwrestledabearonce és előző énekesnője, Krysta Cameron útjai tavaly nyáron váltak el, miután Krysta várandós lett. A helyére érkezett Courtney LaPlante végül tartós megoldásként is bevált, így a banda már vele készítette el az új lemezt. A stúdiómunkálatokat Steven Bradley gitáros/programozó felügyelte producerként, és egyben a keverésért, illetve a maszterelésért is ő felelt. Az előzetes ígéretek szerint a Late For Nothing az eddigi legkönnyebben befogadható Iwrestledabearonce mű lesz, ám nem adnak alább a megismert súlyos és avantgarde vonásokból, és a már megismert stílusjegyek továbbfejlesztését ígérik. „Az egész anyag annak eredményeként állt össze, hogy valami mást akartunk csinálni”, mondja Bradley. „Nem akartunk még egy különös Iwrestledabearonce albumot leszállítani, vagy bármi olyat, amire az emberek számítanak tőlünk. Ez a lemez a banda egy fejlettebb változatát mutatja. Új stílusokat, új zenei irányvonalakat térképeztünk fel, főleg abban az értelemben, hogy több lebegős, epikus és szép rész került a dalokba. Itt hallhatók a pályafutásunk eddigi legmelodikusabb megoldásai – és egyben a legsúlyosabbak is.”

0705iwcA zenekart az a megtiszteltetés érte, hogy a Carnage Asada című friss szerzeményben maga Steve Vai is szólózik egyet. Az eredményt máris közzétették.

A dallista az alábbi:

01. Thunder Chunky
02. Letters To Stallone
03. Snake Charmer
04. Boat Paddle
05. Firebees
06. Mind The Gap
07. Carnage Asada
08. The Map
09. That's A Horse Of A Different Color
10. I'd Buy That For A Dollar
11. Inside Job
12. It Don't Make Me No Nevermind

Két szerzemény alább is meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.