Shock!

február 23.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Steel Panther: elő a golyókkal!

Balls Out címmel jelenik meg az új Steel Panther album október 18-án, az első klipdal pedig az If You Really, Really Love Me címet viseli. A '80-as évek hajmetalos stílusában nyomuló paródiacsapat komoly sikereket aratott 2009-es első lemezével, a Feel The Steellel, és most végre megérkezik a folytatás is.

„Igazából semmit sem tanultunk az első albumból”, magyarázta egy korábbi interjúban a gitáros Russ Parrish (ex-Fight), aki itt Satchel művésznéven fut. „Nem is úgy gondolunk az új anyagra, mint a következő lemezünkre, hanem mint a második debütáló anyagra. Rengeteg zenekar próbálkozik eltérő hangzású új albumot készíteni, de mi igazából nem lennénk képesek jobbra annál. A bemutatkozásunk fantasztikus volt, úgyhogy eldöntöttük, hogy megcsináljuk még egyszer ugyanazt, csak még jobban…”

A kettes albumon az eddig kiszivárogtatott információk szerint olyan dalok szerepelnek majd rajta, mint Tigerwoods, a Tongue Punch In The Fart Box, a Summertime, az I Like Drugs, a Supersonic Sex Machine, a Do You Wanna Do Me, a 17 Girls In A Row, a koncerteken már játszott Critter és az első klip If You Really, Really, Really Love Me. Az albumon olyan vendégek is teret kapnak, mint Joe Elliott a Def Leppardból, Gene Simmons a KISS-ből, Stephen Pearcy a Rattből, valamint az anthraxes Scott Ian, aki már a Feel The Steelen is felbukkant.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.