Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Soundgarden: szeptember után hosszabb szünet várható

Egy időre ismét búcsút mond a koncertszínpadoknak a Soundgarden a szeptemberben esedékes európai turné után. A seattle-i alapzenekar pár éve tért vissza a színre igen hosszú szünet után, és tavaly egy stúdiólemezt is megjelentettek.

„Szerintem az európai turnéval most egy időre befejezzük”, mondta Kim Thayil gitáros a KIRO rádiónak. „Tudom, hogy Matt a Pearl Jammel indul turnéra, Chris pedig egy akusztikus szólólemezt készít, amelynek kapcsán koncerteket is ad majd. Én egy Soundgarden B-oldalas boxot állítok össze. Ebben rengeteg olyan dal kap majd helyet, amelyek csak európai és ausztrál kiadványokon szerepeltek, meg filmzenealbumokon. Csupa olyasmi, amelyeket össze kell válogatni album formátumúra…” A felsoroltak mellett Ben Shepherd basszer sem pihenőt tervez a következő időszakra, hiszen hamarosan neki is megjelenik az első szólólemeze.

A Soundgarden rövid európai turnéja szeptember 4-én kezdődik Helsinkiben, és szeptember 19-én fejeződik be Londonban. A csapat visszatérő lemeze, a King Animal tavaly ősszel jelent meg. Tizenhat év óta ez volt az első album, amelyen új dalokat lehetett hallani a seattle-i grunge robbanás egyik vezető bandájától.

 

Hozzászólások 

 
#1 the raven 2013-07-26 16:08
Alaposan elfáradhattak....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.