Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Soundgarden: már idén el akarják kezdeni a munkát a következő lemezen

Minden bizonnyal már idén nekiáll az új album munkálatainak a Soundgarden. Chris Cornell énekes/gitáros szerint a banda már most legalább nyolc új dal vázlatával rendelkezik.

„Még nem jöttünk össze dalokat írni a stúdióban, de mindenki hozza a nótaötleteket, szóval elég gyorsan felpörgettük a motort”, mondta Chris egy Los Angeles-i rádióállomásnak. „Hirtelen mindenki előrukkolt két alappal, és ez már helyből nyolc számvázlat, amivel dolgozhatunk. Ez pedig azt jelentené, hogy egyből egy album készítésének kellős közepén találnánk magunkat, ami akár már holnap is megtörténhet.” Cornell ugyanakkor korábban a The Pulse Of Radiónak leszögezte: a zenekar annak ellenére sem akar elkezdeni kapkodni az új albummal, hogy egyébként mind egyetértenek a folytatás szükségességében és létjogosultságában.

A Soundgarden több mint másfél évtized után 2012-ben adott ki új nagylemezt a King Animallel. A zenekar július 19-étől nagyszabású amerikai turnéra indul a Queens Of The Stone Age társaságában, a Pearl Jammel koncertező Matt Cameron helyén Matt Chamberlainnel.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 keviny 2014-05-23 09:32
Király! Jöhet!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.