Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Sok dupla albumon hallatszik, hogy egy lemezt akartál csinálni, de összejött néhány extra dal is”

Vol. 2, Prayers For The Blessed címmel jelenik meg november 18-án, az Eleven Seven Music gondozásában a Sixx: A.M. új nagylemeze. Mint a cím is mutatja, a friss eresztés a tavasszal kijött és vele egyszerre rögzített Vol. 1, Prayers For The Damned második része, és most meghallgatható róla még egy dal.

0913sixxam

Már novemberben megjelenik a Sixx: A.M. idei kétrészes nagylemezének második fejezete, a Vol. 2, Prayers For The Blessed. „Nagyon is tudatos döntés volt, hogy két lemezt készítünk", mondta a The Aquarian Weeklynek James Michael énekes az anyagról. „Nem akartunk ugyanakkor abba a körbe esni, mint sok efféle album, ahol hallatszik, hogy egy lemezt akartál csinálni a stúdióban, de összejött néhány extra dal is, így úgy döntöttél, kistafírozod őket, és máris ott van a dupla nagylemez. Mindnyájan áldozatul estünk már ilyen albumoknak... Ez viszont más állatfajta, tényleg szándékosan alakult eleve így. Egyetlen nagyszabású lemezként gondoltunk erre az egészre, de több ok miatt eleve tudtuk, hogy két részletben jelenik majd meg. De ettől még rengeteg erőfeszítést, gondolatot, törődést fektettünk mindkét lemez minden egyes hangjába, és egyszerre is írtuk őket. Utána pedig kitaláltuk, melyiknek hol van a helye. Emiatt aztán a Vol. 2 épp olyan erős, mint a Vol. 1, ha nem erősebb. Itt is akadnak karrier-definiáló nóták."

sixxam2_cAz albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Barbarians (Prayers For The Blessed)
02. We Will Not Go Quietly
03. Wolf At Your Door
04. Maybe It's Time
05. The Devil's Coming
06. Catacombs
07. That's Gonna Leave a Scar
08. Without You
09. Suffocate
10. Riot In My Head
11. Helicopters

Az első single a We Will Not Go Quietly volt, amelyhez Wayne Ishammel forgattak klipet, most pedig megérkezett a Barbarians (Prayers For The Blessed) is.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 nikfisz 2016-11-05 21:57
Nagyon trendi,nagyon 'dögös' ,és nagyon unalmas zenekar!
Idézet
 
 
+8 #1 notreadam 2016-11-05 08:08
Fő problémám ugyanaz: nem érzek semmiféle változatosságot James ének témáiban,számom ra egysíkú,önismét lő, mintha korábban elsütött dallamokkal operálna folyamatosan,a nóták elmennek mellettem (ének szempontjából ) és valahogy mindig azt érzem,ezt már hallottam.Ha belegondolok ,hogy Sixx Corabival tolná ezt a szekeret...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.