Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sober: még egy szám a Budapestre készülő Bad Wolves második lemezéről

N.A.T.I.O.N. címmel, október 25-én új albummal jelentkezik a Bad Wolves. A csapat máris bemutatta a harmadik dalt a lemezről, és februárban Budapesten is fellépnek a Five Finger Death Punch és a Megadeth társaságában.

0725bw

badwolves_cTavaly elég nagyot robbantott első albumával, a Disobeyjel a Bad Wolves, ahol a Devildriver, a Divine Heresy, a God Forbid és az In This Moment egykori tagjai egyesítették erőiket. A második lemez már itt van a kanyarban, és ősszel érkezik az Eleven Seven gondozásában N.A.T.I.O.N. címmel. Tommy Vext, John Boecklin és Doc Coyle csapata Max Karon, Mark Lewis és Joseph McQueen producerkedésével rögzítette az anyagot, amelyre – a The Cranberries-féle Zombie brutális sikere után – egy újabb feldolgozást is felraktak, de egyelőre még nem tudni, pontosan mit. „Változatos a lemez", mondta Coyle a Loudnak az új albumról. „Akadnak rajta az első lemez dalainál súlyosabb dolgok, és nagyon fogós, mainstreamebb darabok is, meg persze sok szám a két véglet között."

A már ismert I'll Be There és a Killing Me Slowly után máris meghallgatható az albumról a Sober című szerzemény. A zenekar jövőre, a lemezbemutató turnén Magyarországra is eljut majd a Five Finger Death Punch és a Megadeth társaságában: a koncert február 20-án lesz a Papp László Sportarénában. Jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül kaphatók. Részletek a koncertről itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.