Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slayer a Hegyalja Fesztiválon is!

Alig három hónappal a Megadeth-tel közös budapesti buli után a tokaji Hegyalja Fesztiválon is fellép a Slayer. A július 13. és 17. közötti rendezvényen emellett ott lesz a Guano Apes, a Parkway Drive, az Ektomorf és a Raunchy, azt pedig már tudjuk pár hete, hogy a Mastodon, az Airbourne és a Deicide is biztosan erősítik a mezőnyt.

Nagyon komoly zúzás, óriási fejrázó és metalvillázó tömeg várható a nagyszínpadnál, amikor az ős-thrash ikon, a Slayer foglalja be a deszkákat – akkor is, ha a basszer-énekes Tom Araya a nyakában lévő csavarok miatt már nem headbangelhet. A lassan 30 éve megállíthatatlan csapat jelenleg Jeff Hanneman nélkül, az Exodus gitáros Gary Holttal zenél, de remélhetőleg júliusra újra teljes lesz az ikonikus négyes. A zenekar április 8-án Budapesten koncertezik a Megadeth-tel.

A kemény rockot Sandra Nasic hangjával tökéletes zenei élménnyé formáló Guano Apes az elmúlt években erőt gyűjtött a következő nagy robbantáshoz: áprilisban új anyagot pakolnak a lemezboltok polcaira, a Hegy'en pedig megmutatják a magyar közönségnek és a deszkás nemzedéknek, milyen a precíz német durvulás. Ősszel egyébként a Guano Apes is fellép Budapesten egy önálló bulin.

Magyarországon csak a Hegy'en lép fel a mezőkovácsházi keményvonalas zene nagykövete, az Ektomorf. Farkas Zolival az élén a banda megadja hegyaljázóknak, amire vágynak: cigány népzenei motívumokkal tűzdelt thrash/HC-t, ami miatt méltán ez a trió az egyik legismertebb magyar zenekar külföldön. Az ausztrál Parkway Drive metalcore-ja sem a nyugalom szigetét ígéri a fesztiválozóknak, de a trance/HC-t játszó Helia és a dán modern durvulat Raunchy sem gyenge háttérzajnak jön – a srácok odacsapnak majd rendesen, hogy senki ne felejthesse majd a tokaji éjszakákat.

A Hegyalján a fenti frissen konfirmált fellépők mellett már biztosan ott lesz a Mastodon, az Airbourne, az Amorphis, a Pennywise és a Deicide is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.