Shock!

május 19.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slash: „Elég szürreális ez az egész, de remekül megtaláljuk a hangot egymással”

0705gnrElső interjúját adta a napokban a Guns N' Roses újjáalakuló turnéja kapcsán Slash. A gitáros az összeborulás körülményeiről nem beszélt – pedig erre alighanem mindenki kíváncsi... –, viszont elárulta: a zenekarban kimondottan jó a hangulat.

Nem lehet mondani, hogy a Guns N' Roses interjúhegyekkel kényeztetné a sajtót a jelenleg hatalmas sikerrel futó Not In This Lifetime turné kapcsán. Slash például csak a napokban tudta le első ilyen irányú kötelezettségét, és ezt is egy régi barátnak, Joey Kramernek, az Aerosmith dobosának adta a WZLX rádióban, vagyis biztosra vehette, hogy túl kínos kérdések nem fognak előkerülni. Mindazonáltal a beszélgetés alapján a gitáros határozottan elégedettnek tűnt. „Az eddigi koncertek mind nagyszerűen sültek el", mondta Slash. „Mindenki remekül, szépen játszik. Mindenki kijön mindenkivel, mindenki nagyszerűen zenél, a koncertek pedig baromi jók voltak. Mivel mind úgy álltunk hozzá, hogy sosem jön össze a dolog, még most is eldobjuk az agyunkat tőle... Tudod, elég szürreális ez az egész. De tényleg remekül megtaláljuk a hangot egymással. Mindenki hosszú utat tett meg, így aztán marha jó minden."

A zenekar egészen augusztus végéig úton lesz, utána ősszel vélhetően dél-amerikai bulik várnak rájuk.

 

Hozzászólások 

 
-5 #2 kerouac 2016-07-05 21:50
Közhely a z egész interjú. Slash sosem tudott interjút adni. Mondjuk védelmére legyen mondva előtte mindíg be volt szívva...
Idézet
 
 
+14 #1 Zsolti 2016-07-05 10:35
Kurvajó olvasni ezt, de tényleg. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.