Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sixx: A.M.: You Have Come To The Right Place címmel itt a második új szám

Április 29-én jelenik meg a Sixx: A.M. kétrészes Prayers For The Damned albumának első része. A zenekar You Have Come To The Right Place címmel most bemutatta a második dalt is a lemezről, amelynek megjelenését immáron komoly turné is követi majd.

0302sixxam

„A Sixx: A.M. a karrierünk eddigi legkreatívabb állomása, és máris majdnem huszonnégy új dalt fejeztünk be", mondta még tavaly Nikki Sixx. „Még mindig írunk és rögzítjük az ötleteket, és azt tervezzük, hogy összesen legalább harminc nótát, két lemezt rakunk össze: ebből több mint huszonkettő kerül majd fel az első és a második részre, amelyek tematikailag és hangzásukat tekintve egyaránt összekapcsolódnak. Mindkettő 2016-ban fog megjelenni, viszont nem egyszerre adjuk ki őket, hogy a rajongóknak legyen alkalma maradéktalanul befogadni az albumokat. És mindezt összekötjük egy huszonnégy hónapos, világ körüli turnéval. DJ-vel és Jamesszel úgy gondoljuk, most érkezett el az idő ahhoz, hogy ilyen mennyiségű minőségi zenét adjunk a rajongóinknak, akik az előző három album idején támogattak bennünket. Mi készen állunk!"

sixxam_cA két lemez tehát most elkészült, és az első április végén az alábbi dalokkal jelenik meg:

01. Rise
02. You Have Come To The Right Place
03. I'm Sick
04. Prayers For The Damned
05. Better Man
06. Can't Stop
07. When We Were Gods
08. Belly Of The Beast
09. Everything Went To Hell
10. The Last Time (My Heart Will Hit The Ground)
11. Rise Of The Melancholy Empire

A zenekar turnéja gyakorlatilag a megjelenéssel párhuzamosan startol, és várhatóan komoly érdeklődésre tarthat számot: a Sixx: A.M. tavaly tavasszal folytatta le karrierje első igazán komoly turnéját az Egyesült Államokban a legutóbbi Modern Vintage lemez kapcsán, és a körút rendkívül sikeresnek, szinte végig teltházasnak bizonyult. A bulikon Dustin Steinke dobol majd Nikki, James Michael és DJ Ashba mögött.

 

Hozzászólások 

 
#1 Svet 2016-04-02 19:24
Na végre valami amire felkapja az ember a fejét! A Rise elég gyenge volt, de ez nagyon ott van.
Ízig-vérig James Michael szerzemény és ez hallatszik is rajta, de pont ezért jó.
Ebben a bandában én mindig is Jamesért lelkesedtem. A fickó sajnos a rockszakma egyik legalulértékelt ebb figurája, pedig mint énekesként, mint zeneszerzőként, producerként meg pláne bizonyította már nem egyszer hogy nem kispályás arc.
Most már remélem megcsinálják végre a This is gonna hurt folytatását, mert habár a legutóbbi albummal nekem semmi bajom nem volt, az nem épp az a fajta zene volt amit az ember várna egy ilyen felállástól.
A dal szólóját hallgatva meg végképp nem értem hogy a Guns rajongóknak mi baja volt DJ Ashba-val...a fickó simán van olyan jó mint Slash, csak a Gunsban sok esélye nem volt rá hogy mutasson valamit önmagából, itt viszont amiket penget albumról albumra az csúcs.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.