Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Simmons és Stanley törölte a KISS fellépését a Rock And Roll Hall Of Fame-ben

0224simmstanÁtvágta a gordiuszi csomót a KISS a Rock And Roll Hall Of Fame beiktatással kapcsolatban, bár a hőbörgő rajongók egy részénél alighanem csak olaj lesz a tűzre Paul Stanley és Gene Simmons döntése: a csapat semmilyen formában nem lép színpadra az áprilisi gálán.

„Az volt a szándékunk, hogy megünnepeljük a KISS teljes történelmét, beleértve ebbe az összes tagot, köztük a régóta velünk játszó jelenlegieket, Tommy Thayert és Eric Singert, illetve Bruce Kulickot és Eric Carrt – vagyis mindazokat, akik azzá tették ezt a csapatot, ami, tekintet nélkül a Rock And Roll Hall Of Fame álláspontjára", áll Simmons és Stanley nyilatkozatában. „Noha a KISS régóta nélkülük halad előre, Ace Frehley és Peter Criss ott volt az alapok lefektetésénél, és ez az egész lehetetlen lett volna, ha ők nincsenek jelen a kezdeteknél. Több mint tizenhárom éve már annak, mióta az eredeti felállás utoljára együtt játszott sminkben, és úgy gondoljuk, egy ilyen fellépés nem lenne méltó ezekhez az időkhöz. A médiában elhintett információkkal ellentétben sosem zártuk ki, hogy együtt játsszunk Ace-szel és Peterrel (vagy mégis? – a szerk.). Negyven elkötelezett évet töltöttünk a KISS felépítésével feloszlás és ingadozás nélkül, miközben a zenekar folyamatosan fejlődött a hatalmas turnékkal, platinalemezekkel, különböző fontos felállásokkal, és ez a lendület egészen a mai napig kitart. A KISS sosem hasonlított egyetlen másik zenekarhoz sem – éppen ezért indítottuk el annak idején, és ezért csináljuk ma is. És az, hogy senkihez sem hasonlítunk, azt is maga után vonja, hogy olyan döntéseket hozunk, amiket mások nem hoznának meg. Ez a mostani helyzet érthető módon olyan érzelmi szituáció, ahol egyszerűen nem lehet mindenkinek megfelelni, így hogy gyorsan véget is vessünk a dolognak, úgy döntöttünk, hogy a zenekar semmilyen felállásban nem lép színpadra a gálán. A figyelmünket inkább arra irányítjuk, hogy magát a beiktatás tényét ünnepeljük meg."

A KISS tehát legközelebb a szintén esedékes negyvenéves jubileumi turnén áll majd színpadra. Ace Frehley mellett a hétvégén Peter Criss is szégyenteljesnek nevezte, hogy Simmonsék nem hívták meg a gálára egy kis közös zenélésre.

 

Hozzászólások 

 
+1 #5 bpeter 2014-02-26 10:48
Szerintem most ez esetben a két főnöknek van igaza. Ahogy én kivettem a dologból, úgy olvastam, hogy Ace kikérte magának, hogy az "új" tagok fellépjenek a gálán, és hogy itt akkor is Ace és Peter legyen. Hát nem azért a két fillérért, de ha ebből bármi kisült volna, akkor az megint fél év sárdobálás a másikra, és médiaháború, aminek semmi értelme nincs.
Idézet
 
 
+1 #4 Wildhearted 2014-02-24 20:35
Szégyen amit művelnek, de a zenéjük attól még jó marad.
Idézet
 
 
+2 #3 the raven 2014-02-24 19:39
Pontosan olyan bohócok,mint amilyennek festik magukat...
Idézet
 
 
+1 #2 bogar 2014-02-24 16:32
Idézet - ac3:
nem birtak 3 dalt kozosen eljatszani? ez szegyen, mondjuk a 2 vezertol mast nem vartam...


A másik két tag már megkapta az esélyt, hogy velük legyen, de nem tudtak élni vele. Eric Singer összességében már régebb óta a KISS tagja, mint az őstagok.
Idézet
 
 
+4 #1 ac3 2014-02-24 13:19
nem birtak 3 dalt kozosen eljatszani? ez szegyen, mondjuk a 2 vezertol mast nem vartam...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.