Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Silence In The Snow címmel itt a Trivium első új dala

0730triviumSilence In The Snow címmel új klipet mutatott be a floridai Trivium. A dal Matt Heafyék azonos című nagylemezén lesz hallható, amely október 2-án jelenik meg a Roadrunner gondozásában.

Ősszel hozza ki a két évvel ezelőtti Vengeance Falls lemez folytatását a Trivium, akiknél ismét új dobos zenél a legutóbbi albumhoz képest Mat Madiro személyében. A most bemutatott Silence In The Snow dal ugyanakkor – mint azt Matt Heafy énekes/gitáros a Facebookon kommentben elárulta – nem mostani darab. „Ezt a dalt még a Shogunra írtuk, és alapvetően majdnem ugyanolyan, mint akkor volt, vagyis aki szerette a Shogunt, örülhet, aki meg nem, az ezt sem fogja szeretni", szögezte le. „12 éves korom óta nagyszerű énekes akartam lenni, és azért üvöltöttem, mert nem tudtam énekelni. Büszke vagyok rá, hogy végre képes voltam úgy hozni azt, amit szeretek, ahogyan azt elvárom magamtól. Üvölteni könnyű, énekelni nehéz. Mindig is az izgatott, ami nehezebb. Ha valaki csak a régi dolgokat szereti, hallgassa azokat – ott vannak, és élőben is játsszuk őket. De mindig fejlődni akarunk, és csakis azt csináljuk, amit akarunk. Mindez nem sok zenekarról mondható el, hiszen a többség azt csinálja, amiről azt gondolják, mások elvárják tőlük, vagy amit mondanak nekik. Mi viszont mindig úgy teszünk, ahogy helyesnek gondoljuk."

Mint ebből is kitalálható, a tábort az első órákban igencsak megosztotta a dal dallamosabb megközelítése, és Matt szavai alapján az új lemez is ezen a melodikusabb csapásvonalon halad majd. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a fent közzétett fotó a végleges borító-e.

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 Vox 2015-07-31 08:54
Akkor nézzük meg ezt a nyilatkozatot egy picit jobban!
Előszednek egy dalt, amit a Shogunra írtak, leporolják, majd ebből lesz a következő album egyik felvezető és az első klip-dala. Majd Heafy azt mondja, hogy mindig újítani akarnak és ha ez nem tetszik valakinek, az hallgasson mást. De akkor miért egy korábbi, gyakorlatilag az utolsó olyan albumhoz kapcsolnak, ami a rajongók között is a legnagyobb elismerést váltotta ki?

Maga a dal tipikusan B-oldal jellegű, nincs benne semmi extra. Ha ezt akarják beharangozónak, akkor az nem kecsegtet túl sok jóval a új albummal kapcsolatban. Jellegtelen dal, lagymatag ének, unalmas szóló és ne felejtsük el Travis Smith rendkívül égető hiányát sem.
Idézet
 
 
+3 #2 valarmorgulisz 2015-07-30 15:24
Egyelőre megpróbálom szerethetőre hallgatni. Vannak benne pont olyan üresen kongó részek, és ütemek, mint az Avenged Hail To The King számában, még a képi világ is hasonló (plusz itt a szóló elég Gunshotos). Nem vagyok meggyőzve az új irányvonalról, de bízom bennük, mert eddig nem csalódtam a lemezeikben, sőt gyenge dalokat sem írtak még.
Idézet
 
 
+5 #1 matheusthemaggot 2015-07-30 15:07
Tényleg a Shogun dallamvilága köszön vissza. Mivel az a kedvencem tőlük, remélem leginkább arra fog hasonlítani. A dal egyenlőre nem győzött meg és bár Mattnek tényleg feltűnően jobb hangja mint eddig, de hiányzik az üvöltés nagyon.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.