Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Senkit sem rúgunk ki, ha el akarsz menni, bármikor megteheted”

Semmiféle dráma nem húzódott meg Nick Catanese Black Label Societyből történt távozása mögött – árulta el egy friss interjúban Zakk Wylde. Catanese decemberben, hosszú évek közös munkája után dobbantott Zakk mellől.

„Felhívtam Nicket, hogy megbeszéljük a dolgokat az új album kapcsán, ő azonban azt mondta, hogy már nyakig benne van a saját ügyeiben, és most szeretné is ezer százalékig azoknak szentelni magát”, vázolta a helyzetet Zakk a Guitar Worldnek. „Mondtam neki, hogy ez teljesen rendben van, szeretjük, és itt mindig otthonra talál. Innen senkit sem rúgunk ki, ha el akarsz menni, bármikor megteheted. Most tehát Dario Lorina a gitárosunk, aki nem csak állati fasza, tekerős gitáros, hanem remek srác is egyben. Mi sosem tartunk meghallgatásokat vagy ilyesmiket, mert annyi nagyszerű zenészt ismerek, hogy a szájhagyomány is bőven elég. Lehívtam a Vaticanba, hogy találkozzunk, aztán utána azt mondtam neki: ha csinálni akarod, beveszlek. És ez tényleg ennyire egyszerű volt.”

A Black Label Society új nagylemeze április 7-én jelenik meg Catacombs Of The Black Vatican címmel, Európában a Mascot, Amerikában az eOne gondozásában. Catanese terveiről csak annyit tudni, hogy egy Kaldera nevű bandával folytatja Dusty Winderrowd dobossal, Brandon Powell gitárossal és Vinnie Salvatore basszerrel. A nemrég alapított csapat jelenleg énekest keres.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Jánosi Péter 2014-01-18 20:59
Arra azért kíváncsi leszek, hogy Zakk fater mit enged meg majd a srácnak, azaz engedi e szólózni. Nick-nek nem nagyon engedett teret az öreg.
Idézet
 
 
+3 #1 Sárvári Gábor 2014-01-18 13:55
Ez a legjobb: "Lehítam a Vaticanba, hogy találkozzunk," Lehítam! :) Ez nagyon fasza! :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.