Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Scream: még egy új dal a W.A.S.P. Golgotha lemezéről

0902waspScream címmel mutatta be az ősszel érkező Golgotha album második dalát a W.A.S.P. zenekar. Blackie Lawlessék igen hosszú szünet után térnek vissza az október 2-án megjelenő lemezzel.

Október 2-án jön ki a W.A.S.P. új, Golgotha című lemeze. Az album a banda tizenötödik stúdióprodukciója lesz, és hat évvel, tehát a banda karrierjében rekordhosszúságúnak számító szünet után követi a legutóbbi Babylont. „Leginkább talán az utolsó két lemezen hallotthoz hasonlítható a zene", mondta a zenekar főnöke, Blackie Lawless énekes/gitáros még egy tavalyi interjúban. „És most már négy éve dolgozunk rajta... De egy dolgot már megtanultam, amikor a The Crimson Idolt készítettem: ha túl hosszú ideig dolgozol egy lemezen, nagyon-nagyon óvatosnak kell lenned, mert nem ugyanazt az albumot fejezed be, amit elkezdték készíteni, hiszen egy három-négy éves periódusban te magad is sokat változol. De annak alapján, amit most hallok – és még nincs kész teljesen a keverés –, egyértelműek a kapcsolatok az előző két albumhoz." „Nagyszerű, epikus, hosszú, mély és nagyon érzelemgazdag lemez", tette hozzá ehhez nemrég Doug Blair gitáros. „Ráadásul millió gitárszóló is van rajta, bár a végleges keverést még nem hallottam. Kicsit olyan ez, mint amikor otthagyod a gyerekedet a suliban: megteszed, ami tőled telik, és útjára engeded. Én is bizonyára meglepődöm majd rajta, milyen lesz a végső megszólalás."

0716waspcA Golgotha az osztrák Napalm kiadónál jön ki, rajta az alábbi dalokkal:

01. Scream
02. Last Runaway
03. Shotgun
04. Miss You
05. Fallen Under
06. Slaves Of The New World Order
07. Eyes Of My Maker
08. Hero Of The World
09. Golgotha

A banda változatlan felállásban készítette el a lemezt, azaz Blackie és Doug mellett Mike Duda basszusgitározott és Mike Dupke dobolt a dalokban. Utóbbi azonban nemrég távozott, így Patrick Johansson, Yngwie Malmsteen ütőse játszik majd a bandával a turnén.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.