Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Scorpions: több lemeznyi elfekvő daluk van a klasszikus korszakból

Még javában zajlik a Scorpions búcsúturnéja, de a veterán germán hard rockerek már készítik elő a terepet az azt követő időszakra. Egyelőre még csak az biztos, hogy bizonyos speciális kiadványokkal a turné 2013 elején esedékes befejezését követően is előrukkolnak majd...

„Rengeteg régi nótánk van elfekvőben, főleg abból az időszakból, amikor csak nyolc-kilenc dalt tudtál kihozni egy bakelitlemezen", mondta Rudolf Schenker gitáros a Billboardnak. „Mi azonban ebben a korszakban is mindig tizenhárom-tizennégy számot vettünk fel, így a maradékok valahol ott porosodnak a raktárunkban... Emellett körülbelül 8-900 órányi filmanyagunk is van különböző fesztiválfellépésekről, a moszkvai Vörös tértől kezdve Amazónián át a piramisokig, a 2002-es orosz turnéig... És természetesen azt szeretnénk, ha a rajongók is hozzáférnének ezekhez a cuccokhoz. Szörnyű lenne ezt a sok kincset a raktárunkban hagyni, és nem tenni közkinccsé. Vagyis amint befejeztük a turnézást, rászánjuk az időt a dolgokra, és adunk az embereknek néhány különlegességet."

A nemrég egy Comeblack című speciális gyűjteménnyel jelentkezett Scorpions búcsúturnéja, a tavaly Budapestet is elért Get Your Sting And Blackout a mostani állás szerint 2013 elejéig tart majd. A banda idén augusztus 4-én a Wacken Open Air főzenekaraként játszik.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Equinox 2012-02-01 21:22
Azért ha egy nóta 20-30 éve kiadatlan, annak szokott egy oka lenni: nem üti a szintet. Azért meghallgatjuk, ha lesz mit
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.