Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Savatage: profi felvételek Wackenből

0809savaKét szám, a 24 Hours Ago és a Dead Winter Dead professzionális felvétele is megtekinthető a Savatage hatalmas sikerű wackeni visszatéréső koncertjéről. Egy zenekarhoz közeli forrás szerint a banda máris további fellépéseket tervez, sőt, akár még egy új album sem kizárt…

Óriási sikerrel, kétszínpados, a Trans-Siberian Orchestrával adott közös koncerttel kápráztatta el az idei Wacken Open Air fesztivál 75 ezres közönségét a több mint egy évtizedes szünet után visszatérő Savatage. A buliról most közzétettek két számot végre jó minőségben, ezek felvétele alább megtekinthető.

A fellépés egyébként olyan pozitív visszhangokra talált, hogy a banda máris a folytatást tervezgeti, legalábbis egy ismert amerikai rádiós DJ és korábbi zeneipari szakember, Bill Peters szerint. „Jó barátja vagyok a zenekar menedzserének, annak idején együtt dolgoztunk az Atlanticnél”, mondta Peters Metal On Metal című rádióműsorában a napokban. „Nagyon elégedettek voltak azzal, ahogy a koncert alakult, és eleve amolyan tesztnek szánták ezt az egészet. Annak alapján, ahogy lefutott a buli, roppant izgatottak, és máris további koncerteket terveznek. És talán még egy új albumot is felvesznek majd.” Amennyiben ez igaz, egy esetleges új anyag a Savatage első friss hangzóanyaga lehetne a 2001-es Poets And Madmen óta.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 bogar 2015-08-19 12:01
Ének fronton egy kicsit gyengének érzem. Lehet, hogy az egészet rá kellett volna bízni Soto-ra és Allen-re?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.