Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sacred Reich: itt a visszatérő album első klipdala

Augusztus 23-án jelenik meg a Sacred Reich visszatérő albuma, az Awakening, amelyről most meghallgatható a címadó dal. A zenekar ősszel Budapesten is fellép.

0226sacredreich

Nyár végén, a Metal Blade-nél jelenik meg a Sacred Reich új nagylemeze, az Awakening, amely huszonhárom évvel követi a sorban az arizonai thrasherek utolsó albumát, a Healt. A lemez Arthur Rizk producerrel (Cavalera Conspiracy, Power Trip, Code Orange) készült, és Rind mellett a Machine Headből visszatért Dave McClain dobos, Wiley Arnett gitáros, illetve a Jason Rainey helyére frissen leigazolt Joey Radziwill gitáros játszik rajta. „Nagyon organikus hangzásra törekedtünk”, mondja Phil. „Dave nem akart használni semmiféle triggert vagy hangmintát, így rengeteg időt töltöttünk a felvevőhelyiség bemikrofonozásával, hogy nagy, természetes dobsoundot kapjunk. A modern felvételi technológiák sok mindenben nagyszerűek, de mi nem akartunk kizárólag ezekre támaszkodni.”

sacredreich_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Awakening
02. Divide & Conquer
03. Salvation
04. Manifest Reality
05. Killing Machine
06. Death Valley
07. Revolution
08. Something To Believe

A Sacred Reich november 15-én – huszonnyolc év után – végre ismét hazai színpadon játszik a Purci Dance Party headlinereként, a Night Demon vendégeskedése mellett. Részletek itt. A megjelenés felvezetéseként Phil Rind és csapata április 19-én már kihozott egy split kislemezt az Iron Reagannel, az ezen szerepelt Don’t Do It Donnie viszont végül nem kapott helyet az anyagon.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.