Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sabbath névre hallgat Zakk Wylde újszülött kisfia

Sabbathnak nevezte el negyedik gyermekét Zakk Wylde. A múlt héten Budapesten is ismét fellépett gitárosnál nem új a sajátos elnevezés, egyik fiát ugyanis Hendrixnek hívják.

Zakk Wylde és felesége, Barbaranne negyedik gyermeke július 4-én, amerikai idő szerint délelőtt látta meg a napvilágot majdnem négy kilóval és 53 centiméterrel. A kisfiú hivatalosan a Sabbath Page Wielandt Wylde nevet kapta a keresztségben (Zakk valódi neve Jeffrey Philip Wielandt), és három testvére van: Hayley Rae és Hendrix már egyetemista korúak, Jesse pedig kilenc éves. „A barátaim mind azt mondják: biztos izgulok, hogy jön az újabb gyerek", mondta pár hónapja a témáról Zakk a Zoiks!-nak. „Ez így is van: meghosszabbítottuk a turnét újabb húsz évre!"

Zakk gyermekei közül Jesse-nek Ozzy Osbourne a keresztapja, Hendrixnek pedig az ismert amerikai baseball-játékos, Mike Piazza. A sajátos elnevezés egyébként nem ritka a rockzenészeknél, Sebastian Bach fiait például Paris Francis Muir Bachnak és London Siddharta Halford Bachnak hívják, kishúguk, Sebastiana Maria Chantal Bach hozzájuk képest szinte hétköznapi nevet visel.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.