Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Royal Hunt: mindjárt itt az A Life To Die For

0927rhNovemberben hozza ki a Frontiers a dán Royal Hunt új nagylemezét. André Andersenék tizenkettedik albumának címe A Life To Die For lesz, és már a borítója, illetve a dallistája is nyilvános.

A szimfonikus hard rockban utazó banda szerint a következő anyag zeneileg a legutóbbi Show Me How To Live vonalán halad majd, ám zenei és produkciós szempontból egyaránt rejt majd újdonságokat. A Royal Hunt igen nagy létszámban vetett be komolyzenészeket a stúdióban, hogy minél teljesebb legyen a végeredmény, és még egy kórust is csatasorba állítottak. Az anyag sima CD-n, koncertbónuszos DVD-vel kibővített digipak CD-n és bakeliten egyaránt kapható lesz, borítóját pedig Kai Brockschmidt (Pink Cream 69, Pretty Maids) készítette.

0927rhcA dallista az alábbi:

01. Hell Comes Down From Heaven
02. A Bullet's Tale
03. Running Out Of Tears
04. One Minute Left To Live
05. Sign Of Yesterday
06. Won't Trust, Won't Fear, Won't Beg
07. A Life To Die For

Az ismét régi énekesével, D.C. Cooperrel dolgozó Royal Hunt Budapesten is fellépett. Az elsősorban rajongói nyomásra visszatért Cooper annak idején az 1997-es melodikus metal mestermű, a Paradox utódjának készítése közben lépett ki a dán progresszív szimfo-hard rockerek soraiból, a banda ezután John Westtel folytatta karrierjét. West négy stúdiólemezen és számtalan turnén énekelt a Royal Huntban, de aztán ő is távozott: a zenekar következő két anyaga, a 2008-as Collision Course: Paradox II és a 2010-es X a legendás egykori Yngwie Malmsteen énekessel, Mark Boalsszal készült el.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.