Shock!

november 30.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rock And Roll Hall Of Fame: a Rush és a Heart bejutott, a Deep Purple nem

A Rush és a Heart is ott lesz a Rock And Roll Hall Of Fame 2013-as beiktatásán – jelentették be december 11-én. A Deep Purple tehát ezúttal bukta a beiktatást, de szinte biztosak vagyunk benne, hogy úgyis jelölik majd még őket…

A Rush és a Heart képviselik majd a hard rock színteret a jövő évi Rock And Roll Hall Of Fame beiktatáson a Public Enemy, Randy Newman, Donna Summer és Albert King mellett. Utóbbi két előadó posztumusz részesül az elismerésben, az idén először jelölt Deep Purple pedig ezúttal nem jutott be a dicsőségcsarnokba.

„Hatalmas megtiszteltetés ez, és ott is leszünk szélesen mosolyogva”, mondja a Rush basszer/énekese, Geddy Lee. „A mamámat boldoggá tette a dolog, szóval megérte. És különösen boldog vagyok a Rush rajongók miatt. Egészen biztosan megosztjuk velük ezt az elismerést.” Az ünnepélyes beiktatási gálát 2013. április 18-án tartják Los Angelesben.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 ANTIPOP 2012-12-16 18:16
Látszik, mennyire Amerika-központú ez. Azért a Heart jelentőségében sehol sincs a Deep Purple-től... Ráadásul Jon Lord emléke előtt is méltó tisztelgés lehetett volna.
Kamikaze, teljesen egyetértek!
Idézet
 
 
+3 #1 kamikaze 2012-12-15 09:59
Szóval megint ,,büntetik" a Purple-t a minősítők, amin már csak röhögni lehet. Tessék mondani, mikor fogják elismerni ezen színtéren a munkásságukat, majd akkor, ha Blackmore is távozik Lord után az élők sorából? Nevetséges, és egyben szánalmas is ez az egész. Egyébként meg Ritchie előre megmondta, hogy őt egyáltalán nem érdekli a dolog, akárhogy is döntenek. Azt kell mondjam, hogy megint igaza volt!
A Rush jelölését persze díjazom, de ezek után annyira már nem felhőtlen az örömöm.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.