Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

RNR Hall Of Fame: bekerülhet a Def Leppard és a Rage Against The Machine is

Nyilvánosságra hozta 2019-es jelöltjeit a Rock And Roll Hall Of Fame. A jelöltek között a Def Leppardot és a Rage Against The Machine-t is ott találjuk.

1116deflepp

A Def Leppard, a Rage Against The Machine és az MC5 képviseli a hard rock/metal vonulatot a Rock And Roll Hall Of Fame 2019-es jelöltjeinek sorában. Rajtuk kívül bekerülhet még a dicsőségcsarnokba a Radiohead, a The Cure, a Devo, a Kraftwerk, Stevie Nicks, a Roxy Music, Todd Rundrgren, LL Cool J, John Prine, Rufus és Chaka Khan, illetve a The Zombies.

A végeredmény ezúttal is egy több mint ezerfős, zeneipari szakembereket, zenészeket, újságírókat tömörítő szakmai grémium, illetve a közönség szavazatainak összegzéséből áll majd össze decemberben, magát a beiktatási gálát pedig márciusban rendezik majd Brooklynban.

 

Hozzászólások 

 
#2 BruceStark 2018-10-11 14:32
A Radiohead, RATM, Cure, és Roxy Music négyesnek mindenképp be kell kerülnie, nélkülük teljesen más lenne a rockzene alternatívnak nevezett területe. A Def Leppardnak egyszer szintén be kell kerülnie, de szerintem az előző négyes az, amelyik a legjobban megérdemli.
Idézet
 
 
#1 Starlight Express 2018-10-10 11:53
Ideje volt. A Def Leppardnak egy műfajt köszönhet a világ. Még akkor is, ha az újabb zenéik elmaradnak a klasszikusoktól . Érdekes, hogy az őket koppintó Bon Jovi előbb került be. A RATM is megérdemli. Kár, hogy feloszlottak
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.