Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ripper, Peck, Tyrant: még egy dal a The Three Tremors lemezéről

Október 26-án jelenik meg a The Three Tremors első nagylemeze, amelyről most még egy szám hallgatható meg. A formációt három énekes, Tim „Ripper" Owens, Harry „The Tyrant" Conklin és Sean „The Hell Destroyer" Peck alkotja.

0831ttt

Különleges lemez lát napvilágot ősszel The Three Tremors néven: az elnevezés három heavy metal torkot takar, konkrétan Tim „Ripper" Owenst (Judas Priest, Iced Earth, Yngwie Malmsteen), Harry „The Tyrant" Conklint (Jag Panzer) és Sean „The Hell Destroyer" Pecket (Cage, Death Dealer, Denner / Shermann). „Sean bandája, a Cage annak idején nyitózenekar volt San Diegóban, a Judas Priest Jugulator turnéján", mondja a projekt megalakulásáról Ripper. „Ott találkoztunk először, és ő keresett meg azzal, hogy élesszük fel a régi ötletet, és készítsünk el egy lemezt, aztán turnéztassuk is meg. Jól hangzott a dolog, az album pedig roppant erősre sikeredett. A rajongók megérdemlik, hogy tényleg létezzen ez az egész. Két nótát már előadtunk élőben is, amikor San Diegóban videót forgattunk az első single-hez, és az is óriási volt."

Érdekesség, hogy The Three Tremors néven eleinte Bruce Dickinson, Rob Halford és Geoff Tate tervezett projektet valamikor az ezredforduló környékén, amelynek nevét aztán később Trinityre változtatták. Ebből azonban végül nem lett semmi.

thethreetremors_cA dallista az alábbi:

01. Invaders From The Sky
02. Bullets For The Damned
03. When The Last Scream Fades
04. Wrath Of Asgard
05. The Cause
06. King Of The Monsters
07. The Pit Shows No Mercy
08. Sonic Suicide
09. Fly Or Die
10. Lust Of The Blade
11. Speed To Burn
12. The Three Tremors (bónusz)

A három énekest élőben a Cage hangszeresei, azaz David Garcia gitáros, Casey Trask gitáros, Alex Pickard basszusgitáros és Sean Elg dobos kíséri majd. Az első európai turné ősszel indul, de egyelőre csak nyugat- és dél-európai bulikat nyomnak. Az Invaders From The Sky dal már ismert, most a When The Last Scream Fades is meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
#2 Equinox 2018-09-27 21:06
Idézet - Scarecrow:
Nekem ez k*rvára bejön, igaz nagyon komálom Pecket is és Rippert is. Conklin-t eddig nem igazán ismertem (Jag Panzer lemezek nem jönnek be), de a héten ráakadtam a Satan's Host 2011-es lemezére. Ott mit énekel ez a csávó elképesztő, megértem ha berakták harmadik "tenornak" :)

Biztos hallottad az Ample Destructiont meg pl az Age of Masteryt?
Idézet
 
 
#1 Scarecrow 2018-09-27 16:12
Nekem ez k*rvára bejön, igaz nagyon komálom Pecket is és Rippert is. Conklin-t eddig nem igazán ismertem (Jag Panzer lemezek nem jönnek be), de a héten ráakadtam a Satan's Host 2011-es lemezére. Ott mit énekel ez a csávó elképesztő, megértem ha berakták harmadik "tenornak" :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.