Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rex Brown és Phil Anselmo: fagyás a kapcsolatban

Végre Rex Brown is megszólalt a Downban zajló kavarás kapcsán egy amerikai tévéműsorban, igaz, ő sem árulta el, pontosan mi az, amit olyannyira különbözően látnak a többiekkel. Az azonban a rövid nyilatkozat fényében sanszosnak tűnik, hogy a basszer egy ideig még biztosan nem fog visszatérni társaihoz.

Rex a Focus In The Mix With Denise Ames című amerikai tévéshowban nyilatkozott, és amikor megkérdezték tőle, beszélőviszonyban van-e Phil Anselmóval, annyit válaszolt: „Van most köztünk némi házastársi vita, szóval… Ezt most ennyiben hagynám. Épp a kutyaházban lakom.”

Rex egy korábbi interjúban arra utalt, hogy jelenleg kizárólag Vinny Appice-szel közös projektjére, a Kill Devil Hillre koncentrál, más aktuális tervei nincsenek, holott a Down már megkezdte a következő lemez munkálatait. A basszusgitáros ezzel párhuzamosan ugyanakkor a Facebookon egy szűk szavú bejegyzésben azt írta, ő maga nem tud arról az ultimátumról, amit Pepper Keenan gitáros szerint a zenekar adott neki nemrég. Mindenesetre okkal feltételezhető, hogy a banda ezúttal is a Crowbar basszerével, Patrick Brudersszel dolgozik, aki az utóbbi időszak koncertjein zenélt velük. Pontosan tehát egyik fél sem nyilatkozott még eddig arról, pontosan mi az oka a basszusgitáros és a Down többi tagja között keletkezett szakadéknak, de a jelek szerint a fagyás tartósnak ígérkezik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.