Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Régi dalokkal turnézó haknicsapat élén tér vissza Peter Dolving

Nem véletlenül pont tegnap kezdte el ekézni a nagy nyilvánosság előtt egykori zenésztársait Peter Dolving: miután mindenki elkezdett ismét rá figyelni, a The Haunted volt énekese alig egy nappal a szokásosan grandiózus nyilatkozat után be is jelentette új csapatának felállását. A formáció House Of Dolving néven fut majd, és viszonylag ismeretlen svéd muzsikusok alkotják.

A House Of Dolving egyelőre turnébandaként üzemel a közeljövőben – a tervek szerint nagyjából novembertől –, és az énekes minden korábbi projektjétől játszik majd dalokat, így természetesen egyaránt lesznek a repertoárban The Haunted, Mary Beats Jane, Zen Monkey és Bringthewarhome témák. Peter társai a bűnben Johan Reivén basszer, Peter Asp dobos (aki szintén játszott korábban a Mary Beats Jane-ben), illetve Thomas Brandt gitáros.

„Giccsesnek és nagyképűnek hangzik, de én szeretem", mondja a névről Dolving. „És ez az egyetlen útja annak, hogy elmagyarázzam, mi a poklot is csinálok/csinálunk ebben a bandában. Amikor meglátod a House Of Dolving nevet egy műsorban, a legjobb és legmenőbb élő muzsikusok előadását várhatod mellettem, és néha nélkülem is, amint tényleg kibaszott jó zenét játszanak."

Később nyilván elválik, hogy mindez saját dalokban is kifejezésre jut-e majd a jövőben...

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-1 #1 torta 2012-08-14 18:29
"Később nyilván elválik, hogy mindez saját dalokban is kifejezésre jut-e majd a jövőben..."

Baszki, gúnyolódás helyett inkább olvasd el a kettővel ezelőtti fészbúk posztját is, abból kiderül, hogy ősszel jön ki a következő szólólemeze. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.