Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Redefined: új dal az októberben Budapesten koncertező As I Lay Dyingtól

Új dalt mutatott be az As I Lay Dying, immáron már a másodikat a feltámadás óta. A csapat október 7-én együtt lép fel Budapesten a Chelsea Grinnel, az Unearthtel és a Fit For A Kinggel.

0405aild

Nyolc év kihagyás után, október 7-én érkezik ismét Budapestre, a Barba Negra Music Clubba a metalcore egyik meghatározó zenekara, a 2000-ben indult As I Lay Dying. Az amerikai csapat azután került parkolópályára, hogy énekesük, Tim Lambesis 2013-ban olyan botrányba keveredett, amivel a bulvármédiába és a büntetés-végrehajtási rendszerbe is bekerült, miután bérgyilkossal akarta megöletni elhidegült feleségét. Szabadulása és az újjáalakulás után Lambesis úgy nyilatkozott, hogy élete egyik fő feladata ebben a helyzetben, hogy megpróbálja jóvátenni azokat a károkat, amelyeket korábbi tetteivel okozott, és hogy segítse azokat, akik valamilyen függőségben szenvednek. A csapat 2018 nyarán adta első, újjáalakulás utáni koncertjét, amit télen egy rövid amerikai és európai turné követett, méghozzá a klasszikus felállásban. A zenekar maga is egységesen kiáll mindenféle erőszak ellen, és abban hisz, hogy az emberek képesek lehetnek megváltozni. Ennek jegyében most új dalt mutattak be Redefined címmel, a második friss szerzeményüket a tavalyi My Own Grave után.

Az idei európai turnéra népes zenészbrigád társaságában érkeznek: játszik még ezen az estén a Salt Lake City-ből érkező deathcore-csapat, a Chelsea Grin, amely a Tom Barber nevű új énekessel felvett első közös albumot, az Eternal Nightmare-t mutatja majd be. Itt lesz még az idehaza már ismert bostoni metalcore-legenda, az 1998 óta működő Unearth is, és színpadra áll a Texasból érkező keresztény metalcore csapat, a Fit For A King is. A négy amerikai csapat a Barba Negra Music Clubban lesz látható idén ősszel, részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#2 Ejj 2019-04-12 19:45
A nejem nem viszem
Idézet
 
 
#1 Codename333 2019-04-12 14:25
úgy látom az a kis szünet kimondottan jó hatással volt a srácokra.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.