Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Red címmel új számot mutatott be Dario Mollo Crossbones projektje

Rock The Cradle címmel jelenik meg december 2-án a Crossbones új nagylemeze, amelyről máris meghallgatható a második szerzemény. A projekt zenei agya és vezetője Dario Mollo, akit többek között Glenn Hughes és Tony Martin mellől is lehet ismerni.

1011mollo

Dario Mollo elsősorban a Tony Martinnal közös The Cage-ből és a Glenn Hughesszal grundolt Voodoo Hillből ismerős, de emellett más dolgokat is csinál, most pedig első zenekarát, az eredetileg 1981-ben alapított Crossbonest élesztette újjá. A zenekar első nagylemeze – amely egyben Dario első albuma is volt – 1989-ben jelent meg, a mostani felállásban pedig a főszereplő mellett Ezio Secomandi dobos képviseli a régi leosztást. A további tagok Dario Patti basszer/billentyűs és Carl Sentance énekes (Nazareth, Don Airey Band), akit maga Don Airey ajánlott Mollo figyelmébe. „Szerintem ez egy igen erős egyéniséggel rendelkező lemez", mondja az albumról Dario. „Érett produkció, a dalok számos stílusban mozognak a hard rockon és a klasszikus heavy metalon belül, de mindegyiknek fogós refrénje van. Szerintem az is megmutatkozik bennük, mennyire élveztem a közös munkát Carllal, aki simán az egyik legjobb énekes, akivel valaha együtt dolgoztam. Biztos vagyok benne, hogy az együttműködésünk nem ér véget ezzel a crossbones_clemezzel!"

Az albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Red
02. Take Me High
03. Navigation
04. Rock The Cradle
05. Gates Of Time
06. I Got This Feeling
07. In My Blood
08. Running From The Shadow
09. Speed
10. Fright

A már ismert címadó szám mellett most a Red című szerzeményt is meg lehet hallgatni.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Igor Igorovics 2016-10-27 11:27
Amúgy sosem értettem, hogy a nagy lemezkiadók az ilyen bandákat miért nem karolják fel. Befogadhatóak, igényesek, tényleg bármikor leadhatóak és még slágeresek is. Persze pozitív értelemben. Inkább erőltetik ezt a megfáradt Bon Jovit. Persze értem én, hogy Jovi az bejáratott brand, Mollo, a Voodoo Hill vagy épp a Ten meg nem az. De ne mondja nekem senki, hogyha egy jól sikerült Ten számot (mondjuk Glimmer of Evil),csak fele vagy negyed annyit nyomnának, mint egy aktuális sztár számát, akkor ne lenne kasszasiker. Mert az lenne! Sokan jönnek a letöltögetéssel , de ha ez lenne a probléma, akkor a kiadók egyáltalán nem szerződtetnének új bandákat (semmilyen stílusban), ez meg azért most sem igaz. Amúgy mikor még jól vették a lemezeket, akkor sem igazoltak ilyen bandákat(max. a 80-as években), pedig a Ten-Babylon vagy a Millenium-Hourglass lemeze, minden volt csak nehezen befogadtható nem.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.