Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Randy Blythe: „Ha kapok tíz évet, akkor azt kell elfogadnom”

Randy Blythe egy friss interjúban elárulta: pontosan tudja, min megy keresztül a két évvel ezelőtt egy prágai Lamb Of God buli után elhunyt Daniel Nosek családja, mivel annak idején ő is elveszítette gyermekét első feleségével. A frontember hozzátette: bízik felmentésében, de ha elítélik, vállalja a következményeket.

„Az első feleségemmel volt egy kislányunk szívproblémákkal", mondta Randy az LA Weeklynek adott interjújában. „Már akkor is tudtunk ezekről, amikor még odabent volt. Az orvosok azt mondták, nem kell nagyon aggódni miatta, mert amikor megszületik, megoperálják. Aztán hét és fél-nyolc hónap után a baba az anyaméhben válságos állapotba került, így császármetszést kellett végrehajtani. Kijött, élt. De mivel koraszülött volt, túl kicsinek bizonyult ahhoz, hogy meg tudják operálni. Egy kis ideig életben volt, de az orvosok közölték: nem tudják megmenteni. Én pedig azt mondtam, akkor engedjék távozni. Olyasmi ez, amit nem igazán vagyok képes szavakba önteni, és soha senki nem is fogja megérteni, hacsak nem ment maga is keresztül hasonlókon... Tisztában vagyok vele, hogy ez a prágai család is a létező legszörnyűségesebb poklokat járja meg, és kérdéseik vannak. Így aztán annak ellenére, hogy ártatlannak tartom magam, etikailag, morálisan kötelességemnek érzem, hogy a lehető legjobb válaszokat adjam nekik, amennyiben tárgyalásra kerül sor, és segítsem őket azon az úton, amely a fájdalmak enyhítéséhez vezethet."

Randy hozzátette: úgy érzi, nem lesz könnyű dolga a cseh hatóságoknak, ha fogást akarnak találni rajta a két évvel ezelőtt történtek miatt. „Elég nehéz lesz elítélniük abban a bűncselekményben, amivel megvádoltak, mert az egész dolog nevetséges. Szándékos bűncselekményről van szó, én pedig egészen biztosan soha senkit nem akartam bántani a koncert közben. De az élet persze szolgálhat meglepetésekkel. És ha így lesz, vagyis kapok tíz évet, akkor azt kell elfogadnom. Természetesen már belegondolni is rémisztő ebbe az egészbe, de a ténynek, hogy nem akarok tíz évre börtönbe vonulni egy külföldi országban, Amerikában vagy bárhol, semmi köze ahhoz, hogy a helyes dolgot kell tennem. Erről szól ez az egész. Azt kell tennem, ami helyes. Egyébként nem lennék képes tükörbe nézni."

Randy szabadulása óta rendezendő első fellépései a Lamb Of Goddal a Slipknot által rendezett Knotfesteken lesznek augusztus 17-én és 18-án.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 neal and jack and me 2012-08-16 00:03
emberek, könyörgöm, nyissátok már ki a szemetek. nem ő lökött, hanem a biztonsági arc.
fszom.
Idézet
 
 
+9 #3 Carrast 2012-08-15 21:41
ki tudja pontosan h mi történt azon a koncerten? sztm senki, tán maga a halott srác sem... lehet h totál be volt piálva, lehet h ott tiporták meg koncert alatt, lehet h Randy lökése miatt sérült meg , sztm soha nem fog pontosan kiderülni az igazság (sajnos). De az tuti, hogy a színpadra felmászkálni nem ildomos, a színpad a fellépőké. Erre jó példa szegény Dimebag esete.. honnan tudod h aki oda felmászik az megölelgetni akar téged vagy megforgatni benned egy kést? Többen is hibáztak aznap este, ez tuti, és az egészet rákenni egy emberre tiszta baromság. Főleg az hogy szándékos emberölés a vád. Ugyanmár.
Idézet
 
 
+6 #2 Venomádi 2012-08-15 16:05
Te azért akármennyire is ártatlannak éreznéd magad ebben a helyzetben, nem gyötörne mégiscsak lelkiismeret-furdalás, hogy egy rajongód meghalt a koncerten? Hiszen még ha nem is halt meg volna a kisgyereke, még akkor is azt mondanám, hogy egy gyerekét veszítette el ott, mert összehozta őket a zene.
Senki nem állapíthatja már meg, hogy igazából ki miért lökte le onnan, hovatovább lehet hogy le sem lökte, egy szaros videó nem bizonyít ott semmit. Randy egy jó gyerek és kész.
Idézet
 
 
-6 #1 kamikaze 2012-08-15 15:22
Nyilván nem az ilyen interjúkon múlik, de ez rossz szöveg és taktika, szinte tálcán felkínálni az ügyésznek/bírónak saját magát azzal, hogy ha tíz évet kap, akkor leüli. Inkább a folyamatos sajnálkozás mellett állandóan az ártatlanságát kéne bizonygatnia. Ilyen mondatok után ha ,,csak" 8 évet kap, akkor örülni fog? Mert a csehek könnyen ,,szaván foghatják", hogy saját magának 10 év letöltendőt jósolt és nem fogják megsajnálni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.