Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Raise Your Banner: hivatalos klip a Within Temptation és Anders Fridén közös dalához

Csak február elején jelenik meg a Within Temptation új albuma, a Resist, amelynek Anders Fridénnel közös dalához most videót is forgattak Sharon den Adelék. A zenekar december 12-én Budapesten koncertezik.

0915wt

Már három dal is ismert a Within Temptation új lemezéről, a Resistről, amely a Universal birodalomhoz tartozó Spinefarmnál jelenik meg, ám az eredetileg tervezett decemberi kiadási dátumot végül február 1-jére változtatták bizonyos közelebbről meg nem határozott produkciós problémák miatt. A zenekar most bemutatta legújabb videóját, amely az In Flames frontemberével, Anders Fridénnel közös Raise Your Banner dalhoz készült.

„Néha úgy érzem, hogy a mai popzenéből hiányzik a lázadás", mondta a brit Metal Hammernek az anyagról Sharon den Adel énekesnő. „Az volt most a fő célunk, hogy olyan hangzásképekből gyűjtsünk darabokat, amiket szeretünk, aztán az egészet tegyük olyan nyerssé, amennyire csak lehet. Ez lehetővé tette számunkra, hogy egy olyan új zenei világot formáljunk ki, amely súlyosabb, koszosabb és futurisztikusabb mindennél, amit eddig alkottunk. A Resist a mi új értelmezésünk a metalra, mi így hívjuk ismét életre a modern zene lázadó élét."

withintemptation_cA dallista az alábbi:

01. The Reckoning (feat. Jacoby Shaddix)
02. Endless War
03. Raise Your Banner (feat. Anders Fridén)
04. Supernova
05. Holy Ground
06. In Vain
07. Firelight (feat. Jasper Steverlinck)
08. Mad World
09. Mercy Mirror
10. Trophy Hunter

December 12-én, tehát végül a lemez megjelenése előtt bő másfél hónappal a Within Temptation ismét Magyarországon koncertezik. A helyszín ezúttal a Tüskecsarnok lesz, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.