Shock!

augusztus 15.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ragaszkodtunk az igazi hardcore-gyökereinkhez és a jellegzetes Superjoint-hangzáshoz”

0605sjRuin You címmel bemutatott egy új dalt a Phil Anselmo-féle Superjoint Ritual, akik jelenleg jogi okokból Superjoint néven futnak, de a lényeg változatlan. A zenekar harmadik nagylemeze november 11-én jelenik meg Caught Up In The Gears Of Application címmel.

Phil Anselmo Housecore kiadója jelenteti meg a Superjoint Ritual harmadik lemezét, amely tizenhárom évvel követi a zenekar utolsó albumát, az A Lethal Dose Of American Hatredet. A lemez producere Anselmo mellett Stephen Berrigan volt, és az énekes mellett jelenleg Kevin Bond és Jimmy Bower gitárosok, José Manuel Gonzalez dobos és Stephen Taylor basszer alkotja a formációt. „Amint elkezdtünk írni, tudtam, hogy ez a lemez brutális lesz", mondja Bower. „Ragaszkodtunk az igazi hardcore-gyökereinkhez és a jellegzetes Superjoint-hangzáshoz, és egy olyan lemezt készítettünk, amelynek muszáj volt megszületnie a mai undergroundban. Baromi dühös!"

„A lemez központi témái sok mindent érintenek, de mindenképpen meghúzódik egy hátsó üzenet, ez pedig az, hogy miként hatottak az életünkre a modern technológiák, főleg a számítógépek és mindaz, ami velük jár", mondja Anselmo. „Zenészként egyaránt vannak negatív és pozitív hatások: egyrészt ellopják a zenédet, másrészt viszont világszerte könnyen tarthatod a kapcsolatot más zenészekkel, és látható maradhatsz. De ha szélesebb spektrumot nézünk, a számítógépes világban a mindennapi ember is megkapta a felületet, ahol mindenről és mindenkiről ordítozhatnak: hétköznapi vagy politikai témákról, akár értenek hozzá, akár nem, néhányan jóindulatúan, mások álnok szándékkal, megint mások pedig a saját elképzeléseik szerint valahol középen elhelyezkedve."

superjoint_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Today And Tomorrow
02. Burning The Blanket
03. Ruin You
04. Caught Up In The Gears Of The Application
05. Sociopathic Herd Delusion
06. Circling The Drain
07. Clickbait
08. Asshole
09. Mutts Bite Too
10. Rigging The Fight
11. Receiving No Answer To The Knock

Az elsőként bemutatott Sociopathic Herd Delusion után most nyilvános a lemezről a Ruin You című dal is. Anselmo legutóbbi kiadványa a Scour bemutatkozó EP-je volt nyáron.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.