Shock!

szeptember 23.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Punkosabb albummal jelentkezik ősszel a Black Veil Brides

Nyár végéig be szeretné fejezni a munkát új albumán a Black Veil Brides, az utóbbi évek egyik legdinamikusabban fejlődő amerikai hard rock/metal zenekara. Andy Biersackék már megkezdték a stúdiófelvételeket, és ha minden a terveknek megfelelően halad, a lemez októberben akár meg is jelenhet.

„Három nótát már teljes egészében rögzítettünk", magyarázta az énekes Biersack az NME-nek a múlt hétvégi Download fesztiválon. „Augusztus végét lőttük be magunknak határidőként, de húsz-huszonöt nótánk már van, most ezek közül válogatunk éppen. Sokkal punk rockosabb lesz az anyag, mint bármi, amit korábban készítettünk, mintha csak a Social Distortion találkozna a Metallicával... Már a címet is eldöntöttük, és egy komplett sztori is összeállt. Kicsit koncept-jellegű a lemez, van mögötte egy nagyon komoly történet. Tele lesz meglepetésekkel." A banda a Goldfinger énekes/gitáros John Feldmannt bízta meg a produceri teendőkkel.

A zenekar tavalyi Set The World On Fire albuma világszerte komoly sikert aratott, egy Unbroken című új daluk a The Avengers film soundtrackjére is felkerült.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.