Shock!

december 10.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Prágában, Krakkóban és Bécsben is koncertezik idén a Rage Against The Machine

Negyvenállomásos világkörüli turnét jelentett be a Rage Against The Machine. Magyar koncert nem lesz, de a cseheknél, a lengyeleknél és az osztrákoknál aránylag könnyen el lehet csípni a zenekart.

1102ratm

Március 26-án, a texasi El Pasóban startol az újjáéledt Rage Against The Machine idei világturnéja, amelynek során először lehet megtekinteni 2011 óta a ’90-es évek egyik legfontosabb és legnépszerűbb rockcsapatát. Zack De La Rocha énekes, Tom Morello gitáros, Brad Wilk dobos és Tim Commerford basszer egyaránt ad önálló bulikat, illetve kiemelt fellépéseket olyan amerikai presztízsfesztiválokon, mint a Coachella, a Firefly Music Festival vagy a Boston Calling. A csapat számos segélyszervezettel és politikai aktivistahálózattal együttműködve kel útra, és három amerikai buli teljes bevétele is a bevándorlók jogsegélyével foglalkozó szervezeteknek megy a körútról.

Az európai dátumokat nem vitték éppen túlzásba: az Atlanti-óceán keleti felén mindössze nyolc bulit kötöttek le, amelyek közül öt eleve fesztiválfellépés Leedsben, Readingben, az írországi Stradballyban, Párizsban, illetve Berlinben. Utóbbi koncert a német fővárosban rendezett Lollapaloozán lesz szeptember 6-án, a turné két önálló európai buliját azonban Kelet-Európa kapta: szeptember 8-án a prágai O2 Arenában, szeptember 10-én pedig a krakkói Tauron Arenában játszanak. A turnézárás pedig szeptember 12-én lesz Bécsben, ennek pontos paramétereit azonban egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.