Shock!

május 13.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Peter Tägtgrennel alapított szólózenekart Till Lindemann

0105lindemannMiközben Richard Z. Kruspe gitáros saját Emigrate projektjével foglalatoskodik, és a jelek szerint idén semmiképpen sem tér vissza a Rammstein, Till Lindemann énekes is talált magának valamit: a frontember Peter Tägtgrennel egyesítette erőit egy szimplán Lindemann néven futó projektben.

Egyelőre nem tudni túl sokat a Lindemann nevű formációról, amelyben Till Lindemann, a Rammstein frontembere és Peter Tägtgren multihangszeres producer-hangmérnök (Hypocrisy, Pain, ex-Bloodbath) kezdett el közösen tevékenykedni. A páros hivatalosan nem szólalt meg az ügyben egy Facebook-oldal beindítását leszámítva, de ígéretesen hangzik, hogy a svéd indusztriális Raubtier főembere, Pär Hulkoff már hallott némi muzsikát, és eldobta tőle az agyát. „Ezek a kis részletek szétrobbantották a fejemet! Visszhangozni fognak az örökkévalóságban!", mondta.

2015 vélhetően a Lindemann jegyében telik majd Till számára, a Rammstein ugyanis biztosan nem aktivizálódik idén. „Egyelőre semmit sem tervezünk", mondta nemrég Richard Z. Kruspe gitáros, aki ősszel Emigrate projektjével jelentetett meg új lemezt. „Minden évben találkozunk: összejövünk egy hétre, és rengeteget eszünk. Az énekesünk vadászik, szóval ebben az egy hétben rengeteg általa elejtett állatot falunk fel, meg persze át is beszélünk egy csomó mindent. Amikor idén találkoztunk, az a döntés született, hogy majd jövőre megint összejövünk, aztán meglátjuk, akkor hogy látjuk a dolgokat... Szóval jelenleg egyelőre nincsenek turnéterveink, és lemezkészítést sem tervezünk. De ez akármelyik percben megváltozhat..."

 

Hozzászólások 

 
#3 cápaidomár 2015-01-06 10:15
Huhú, ez biztosan nem lesz felejtős, na, én várom is:-)
Pedig nem vagyok egy nagy rammsteines - a Ministry sokkal jobb :-)
Idézet
 
 
#2 Tulus 2015-01-05 15:38
Erre én is, nagyon szeretem Till hangját :)

Viszont a Hypocrisy sosem volt a szívem csücske, remélem Tägtren teljesen más zenét fog írni.
Idézet
 
 
+4 #1 Dead again 2015-01-05 12:12
Hoppá! Na erre nagyon kíváncsi leszek!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.