Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pénteken jön az új SikTh, két dal is meghallgatható róla

Opacities címmel jelenik meg december 5-én a brit SikTh visszatérő minialbuma. A kiadványról két dalt is meg lehet hallgatni.

1201sikth

Tavaly hat év szünet után tért vissza a színre a brit progresszív metalos SikTh. A zenekar tavasszal bejelentette, hogy tevékenységük nem merül ki a koncertezésben, hamarosan egy új EP-vel is jelentkeznek majd, és az anyag e hét pénteken ki is jön a Peaceville-nél, Opacities címmel. „Mindig is fenntartottuk annak lehetőségét, hogy egy napon új zenékkel rukkoljunk elő, és évek óta először most úgy érezzük: itt az idő”, mondta a döntésről még korábban Dan Weller, a zenekar egyik gitárosa. „Nagyszerűen éreztük magunkat tavaly, amikor világszerte koncerteket adtunk, nagyon különleges volt ismét felvenni a kapcsolatot a rajongóinkkal.”

Az Opacities EP a banda első friss dalokat rejtő hangzóanyaga lesz a 2006-os Death Of A Dead Day album óta. A SikTh eredeti felállásában dolgozik, vagyis Goodman és Weller mellett Justin Hill énekes, Dan Foord dobos, Graham Pinney gitáros és James Leach basszer is részt vesz a mostani aktivitásokban.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Myth 2015-12-01 15:58
Bűűű de jó lesz :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.