Shock!

január 22.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pénteken érkezik a kettes Witherfall, hallgasd meg a Moment Of Silence című dalt!

A Prelude To Sorrow címmel jelenik meg november 2-án a Witherfall második albuma. A zenekar most már a Century Media istállójában dolgozva készítette el új konceptlemezét, amelyről most a negyedik dal is meghallgatható.

0831witherfall

Sokáig úgy tűnt, hogy nem lesz folytatása a Witherfall tavaly megjelent, kiválóan sikerült Nocturnes And Requiems debütlemezének, hiszen még a megjelenés előtt elhunyt a csapat egyik oszlopa, Adam Sagan dobos. A zenekar utólag aztán szerencsére rendezte sorait, leszerződtek a Century Mediához, Joseph Michael énekes pedig még a Sanctuary utolsó turnéján is szerepelt az Egyesült Államokban a néhai Warrel Dane posztján. Most pedig az is kiderült, hogy november 2-án érkezik a kettes nagylemez A Prelude To Sorrow címmel.

„Ez egy konceptlemez, bár nem abban az értelemben, ahogyan a legtöbben gondolnak az ilyen típusú albumokra", mondja a csapat a Chris „Zeuss" Harris producerrel készített anyagról. „A miénk nem egy olyan sztori, ahol mindegyik dal egy-egy fejezet. Az inspirációnk annak sötét és megmásíthatatlan valóságából táplálkozott, hogy dobosunk és egyik legjobb barátunk, Adam Sagan elhunyt. A Nocturnes And Requiems lemezt Adam emlékének ajánlottuk, az A Prelude To Sorrow-t pedig konkrétan róla és az ő személyes tragédiájáról írtuk."

witherfall_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. A Prelude To Sorrow
02. We Are Nothing
03. Moment Of Silence
04. Communion Of The Wicked
05. Maridian's Visitation
06. Shadows
07. Ode To Despair
08. The Call
09. Vintage
10. Epilogue

A zenekar tagjai Joseph Michael mellett Jake Dreyer gitáros (lásd még Iced Earth), Anthony Crawford basszer, Fili Bibiano gitáros és Steve Bolognese dobos. Monet Of Silence címmel most playthrough videó formájában hallgatható meg az anyagról a negyedik teljes dal.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.