Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Patton nem zárja ki, de nem is hinné, hogy lesz még Faith No More

Jelenleg nincsenek tervek a Faith No More újraaktivizálására – szögezte le egy friss interjúban Mike Patton. Az énekes elméletben nem zárja ki a lehetőséget, hogy valaha legyen még folytatás, ám igazából nem gondolja, hogy lesz...

0521fnm

Nemrég a Dave Lombardo-féle Dead Cross projekttel adott ki lemezt Mike Patton, aki Full Metal Jackie-nek adott interjújában a Faith No More-ról is beszélt. Arra a kérdésre, miszerint tud-e bármit is mondani a zenekar jelenlegi helyzetéről, elég egyértelműen felelt: „Nem. Ha lenne mit mondanom, elmondanám, de nem tudok semmiről, szóval… Most egy amolyan tartós szünetre vonultunk. Ha valami történik, annak magától, természetesen kell történnie. De igazából nem gondolom, hogy fog. Szerintem kicsit túlszaladtunk. De meglátjuk, ki tudja? Már megtanultam, hogy sosem szabad nemet mondani.”

Mike ennek megfelelően nem is zárta ki, hogy még koncertezzen a Faith No More-ral a jövőben. „Olyan ez, mint amikor elmész egy újonnani nagy családi összejövetelre, ahol tök jól megtalálod a hangot a bácsikáddal, és utána azt mondod: oké, akkor a következő kertipartira is elmegyünk. Tök jó. Na, nálunk is pontosan így megy ez.” Mindez azért is érdekes, mert tavaly még arról volt szó, hogy a banda előbb-utóbb neki akar állni a 2015-ös Sol Invictus folytatásának.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Codename333 2017-09-14 11:22
hát a legutóbbi lemez a sol invictus is csak egy iylen kötelezően kifosott lemez volt csak fogja már be végre mindneki a pofáját....én már akkor sem bántam volna ha esetleg bejelntik hogy az az utólsó lemezük....Akkor inkább tényleg ne csináljanak semmit.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.